Поздравителен адрес от СДС по повод VII Национално събрание на ДСБ

До делегатите на
Националното събрание на ДСБ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми дами и господа,
Моля приемете моите и на Съюза на демократичните сили искрени поздравления по повод на вашето Национално събрание.
Изминалата година доказа нещо, което никой от нас не смяташе за възможно преди една година. Показа, че минали проблеми и наслагвания не могат и не трябва да определят бъдещето на десните политически сили в България. Защото заедно имаме една цел и това е разумът и ценностите на демокрацията и свободата отново да се превърнат в основа за развитието на нашата държава.
20 години след началото на демократичните промени, България а пореден път е изправена пред цивилизационен избор. Избор за това в каква държава искаме да живеем. Държава, в която некомпетентносттта, полицейщината и политическото късогледство доминира или в държавата, която всички си представяхме през 1989 година.
Работата на 41-то Народно събрание доказа, че има една единствена разумна и последователна парламентарна група и това е Синята коалиция. Не винаги е лесно да постигнем съгласие, но важното е винаги да се стремим да има токава в името на общото ни бъдеще.
Накрая искам да ви благодаря за подкрепата по отношение на политиката на Синята коалиция през изминалата година. Преодоляхме много препятствия заедно, но също толкова предстоят. През 2011 година ние ще избираме президент, но също така и местни власти. Мисля, че е излишно да казвам, че това сливане ще повлияе на начина, по който ще се проведе кампанията.
От изключително значение е преговорите по места за подкрепа, както и излъчването на кандидати да започнат максимално рано, за да е възможно да се създаде единна на национално ниво кампания, която в максимална степен да подкрепи усилията, които полагат местните организации.
Пожелавам ви ползотворна работа и много успехи.

Мартин Димитров
Председател на СДС

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Наложително е да се състави редовно...
Цялото участие: http://bit.ly/3EZOvDa “В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да допуснем дефицит...
Декларация на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ по...
Преди година Русия разруши мира и сигурността в Европа с  непредизвикана и бруталната военна агресия...
ПОРЕДНА АТАКА СРЕЩУ ЧЕСТНИЯ ВОТ. В ПРОТОКОЛА ЩЕ...
Решението беше прокарано от представителите на ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН в ЦИК, но...
Атанас Атанасов: Разчитам, че ще получим мнозинство за...
Цялото участие: https://www.vbox7.com/play:a1a019734e Разчитам, че ще получим мнозинство за самостоятелно управление. Мисля, че можем...
Декларация на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”
Коалиция „Продължаваме Промяната - Демократична България“ настоява президентът и служебното правителство: да спазват решенията...