Публична лекция на Иван Костов

Клуб на стипендиантите на Фондация „Конрад Аденауер“

организира

Публична лекция

на

ИВАН КОСТОВ

председател на Демократи за силна България (ДСБ)

на тема

„България и глобалната икономическа криза –

визиите на модерната десница“

9 юли2012 г. (понеделник)

Гранд хотел София, зала „София“

Програма

18:00-18:30 ч. Регистрация на участниците

18:30-19:15 ч. Публична лекция на Иван Костов

19:15-19:45 ч. Дискусия

19:45-20:00 ч Закриване на дискусията

ВХОД СВОБОДЕН!

Клуб „Конрад Аденауер“ ще се срещне с Иван Костов за лекция по темата за глобалната икономическа криза

Председателят на Демократи за силна България (ДСБ) Иван Костов ще изнесе публична лекция на тема „България и глобалната икономическа криза – визиите на модерната десница“ по покана на Клуб „Конрад Аденауер“. Лекцията ще се проведе на 9 юли (понеделник) в Гранд хотел София, зала „София“.

Сред основните въпроси на лекцията на Иван Костов ще бъдат възможностите пред България за справяне с глобалната икономическа криза и нейните последствия за страната. Място ще намерят и неговите впечатления от скорошното му посещение в Китай с цел привличане на чуждестранни инвестиции.

Иван Костов ще представи също така икономическите аспекти на принципите и идеите, залегнали в Платформата за модерна десница на българите, която беше приета наскоро на Национално събрание на ДСБ.

Лекцията на Иван Костовще бъде публична и отворена за посещения.

Клубът на стипендиантите на Фондация „Конрад Аденауер“ обединява всички бивши и настоящи стипендианти на Фондацията, сред които има вече изтъкнати политолози, социолози, журналисти, експерти в държавната администрация и др. Клубът работи в тясно сътрудничество с Фондация „Конрад Аденауер“. Клубът има концепцията да се утвърди като мисловен център от млади специалисти в дясното политическо пространство у нас. В утвърждаването на тази визия клубът получи подкрепа от новия ръководител на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София д-р Марко Арндт.