Откриване на кампанията в Пазарджик

Синята коалиция в Пазарджик стартира предизборната си кампания с молебен за здраве и успех, отслужен от отец Манчо в щаба на Сините в кафе-клуб “Атлантик”. Много приятели, симпатизанти и политици се събраха на събитието. “Убеден съм, че с божията благословия ще успеете да намерите място в следващия парламент и в новото правителство”, каза той и отправи своите пожелания за успех в предизборната кампания на екипа на Синята коалиция.

В листа № 19 са включени 16 кандидати за народни представители. Водачът на листата Даниел Митов призова избирателите от Пазарджишка област да гласуват масово, защото единствено високата избирателна активност може да неутрализира ефекта от купуването на гласове и манипулираният вот на БСП и Ахмед Доган. “Трябва да се подкрепят основните опозиционни партии, за да не се губи гласът на хората, които искат да махнат БСП и ДПС от властта”, отбеляза Митов.

Той призова водачите на листите на БСП и ДПС Георги Пирински и Делян Пеевски на дебат пред гражданите на 13-многомандатен пазарджишки избирателен район. Те ще се крият зад тъмни стъкла до края на кампанията и няма да посмеят в открит дебат да отговарят на въпроси, защото не могат, каза Даниел Митов и подчерта, че за да се прекрати тиранията на Доган и БСП следващото правителство трябва да бъде дясноцентристко. “То ще трябва да измъкне България от икономическата криза и да я върне в Европа. Такова правителство може да бъде съставено само между Синята коалиция и ГЕРБ”, категоричен бе водачът на Синята коалиция в Пазарджик.

Втората в листата Веселина Ралчева изрази надеждите си за добро представяне на кандидатите на Синята коалиция в Пазарджишки избирателен район. “Ние вярваме, че ще успеем да спечелим доверието и гласа на свободните хора, тъй като в Пазарджик те винаги са били мнозинство и са гласували с разум и са решавали изборите. Смятаме, че ще успеем да ги убедим, че ние ще защитаваме интересите на хората от Пазарджик, че ще решаваме техните проблеми, които добре познаваме и с които и ние се сблъскваме всеки ден. Пожелавам на всички кураж и издръжливост, тъй като ще имаме нужда от това през следващите три седмици”, каза още Веселина Ралчева.

Третият в листата Асен Иванов от партия “Щит” отбеляза като цел Синята коалиция да бъде втора политическа сила на тези избори. “Щит” обединява етносите в България, недоволните от Томов, Кънчев, Илия Илиев и Доган, а нашата цел е да спрем купуването на гласове”, заяви Асен Иванов.

Независимият мажоритарен кандидат Валентин Милтенов, който бе подкрепен от сините пожела успех на Синята коалиция. Трябва да се обединим, за да може България да има дясно центристко управление, заяви Милтенов. Кметът на Пазарджик Тодор Попов и председателят на Общински съвет на Пазарджик Георги Йорданов също бяха сред гостите дошли да подкрепят синята идея и да пожелаят успех на предизборната кампания на Синята коалиция – Пазарджик.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Позиция на Националното ръководство на ПП “Демократи за...
На свое заседание, проведено на 06.10.2022г., Националното ръководство на ПП „ДСБ“ обсъди изборните резултати...
Водещите кандидати на ДСБ в листите на “Демократична...
Доверете се на разума с номер 25 за "Демократична България"!
Кристина Петкова: в следващия Парламент ще настоявам за...
Кристина Петкова в "Денят с Веселин Дремджиев" Радвам се, че вицепрезидентът Йотова е прочела...
Атанас Атанасов: Би било добре, ако може да...
За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”. Това...
Атанас Атанасов: Още през март получихме информация, че...
“Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В това трудно време извинявайте,...