Обръщения на Иван Костов и Мартин Димитров преди изборите за Народно събрание

На пенсионерите обещаваме два пъти годишно повишаване на пенсиите, безплатни лекарства и премахване на направленията (талоните) за преглед при лекари-специалисти. Вашите деца ще се завърнат в благоденстваща България. За вас ще полагат грижи, както за пенсионерите в останалите европейски страни.

Обръщаме се към избирателите в активна възраст, към лекарите, учителите, хората на науката, изкуството и културата. Обещаваме ви да извадим България отново от икономическата криза; обещаваме ви да възстановим доверието в България и достъпа до европейските фондове; обещаваме ви да ликвидираме политическата корупция; обещаваме ви да гарантираме енергийната сигурност и да изградим европейските транспортни магистрали; обещаваме ви да осигурим модерно образование и качествено здравеопазване за всички; обещаваме ви да се гордеете с българската култура.

Обещаваме на административните служители в държавата: да бъдат добре заплатени, уважавани и независими от политиците експерти, които ще бъдат в услуга на гражданите, а не на мафията. Няма да бъдат освобождавани от служба, освен ако са престъпили закона или са навършили пенсионна възраст.

На военнослужещите обещаваме модерна армия, без корупция и злоупотреби, разполагаща със сила да защити, както страната си така и всеки неин гражданин, независимо къде е застрашен. Обещаваме ви да не се срамувате, когато пирати отвлекат българи.

На служителите на МВР обещаваме свобода, разбира се в рамките на закона, за да се справят с бандитите. Обещаваме им да бъдат уважавани с достойно изпълнявания дълг към обществото.

Обръщаме се към българските турци. Вие сте честни и трудолюбиви хора, за които ние ще работим. Ще работим заедно с вас за общото ни добруване. Вие помните, че единствените искрени и открити стъпки към вас измина само демократичната десница, която сега се нарича СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Истината за Доган е, че е пълно отрицание на Европа, към която ние вече принадлежим. Неговата политика не е демокрация, а престъпност, от която страдаме всички. Истинската защита на вашите права и свободи са българските демократи и Европейският съюз. Вие сте европейски граждани, а не подвластни на бившия сътрудник на ДС Ахмед Доган.

Обръщаме се към ромите. Не продавайте гласа си, защото който го прави ще продължава да тъне в бедност и невежество. Който гласува заради пари, не може да очаква добро от политиците.
Обръщаме се към колебаещите се с най-естествения призив – “изберете българското”, а не Сергей Дмитриевич, Симеон Сакс Кобург Гота и Ахмед Доган. Синята коалиция ще изведе България на пътя на благоденствието, далеч от мафията и корупцията.

Иван Костов, лидер на ДСБ, съпредседател на Синята коалиция

Обръщаме се към младите хора в България – гласувайте на изборите на 5 юли, защото вашият глас е решаващ. Вие сте тези, които носят бъдещето, вие заслужавате да живеете по-добре в по-добра държава, да получавате качествено и конкурентно образование, да имате повече възможности за реализация.

Не вярвайте, когато ви казват, че изборите нищо не променят. Защото промяната е у вас самите и във вашия избор. Властта е ваша, а не на политическата мафия на БСП и ДПС с нейната корумпираност, цинизъм, лъжи и арогантност.

Не им позволявайте да “презаредят” своя политически провал и експериментират на ваш гръб!

Гласувайте за Синята коалиция, защото демокрацията е най-добрият отговор на лъжата. Защото е време добрите, знаещите и можещите хора да намерят смисъл и посока!

Младите хора сме тези, които можем да сложим ново начало в политиката!

Обръщаме се и към всички вас – хората с вяра в душата си, с надежда в мислите си, с достойнство в живота си. Нека направим така, че нашият избор да бъде избор в името на бъдещето, в името на децата ни, в полза на България.

В неделя излезте и гласувайте! За да се случи този избор – дайте своя глас, слушайки съвестта и сърцето си!

Винаги съм бил убеден, че гласът на христианите в България трябва звучи все по-силно, че най-добрата политика е тази на честното и активно гражданско поведение. Не давайте друг да говори вместо вас и друг да решава вместо вас!

Ако сме встрани от важните дебати и от ключовия избор, отвараме път на лъжата, която руши обществото, която е агресивна, креслива и нагла. Нашият християнски морал е най-силното оръжие срещу нея!

Сигурен съм, че вашият глас за Синята коалиция, ще бъде глас срещу лъжата, ще бъде глас в полза на по-доброто бъдеще за нас и децата ни!

България ще стане по-добра, когато христианския дух и морал стане същност на политиката!

Обръщам се към нашите сънародници зад граница. Искам да ви призова да гласувате! Да го направите активно и масово! Защото вашите гласове, тези от Европа и Азия, Австралия и Америка, могат да компенсират дирижирания вот на откритите 123 секции в Турция.

Знам за проблемите с липсата на достатъчно изборни секции в Европа и Америка, знам за всички пречки, които управляващите създадоха, за да ви отнемат правото на глас. Не се предавайте, разгневете се на тези, които искат да заглушат гласа ви и изхвърлете мафията от властта в България! Гласувайте без граници, бъдете граждани без граници.

Обръщаме се към всички вас – помогнете на демокрацията в България, подкрепете демократите и гласувайте за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ с номер 19.
ВРЕМЕ e!

Мартин Димитров, лидер на СДС, съпредседател на Синята коалиция

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: В ход е операция “Раделяй и...
Има системни недостатъци в работата на българските институции и на първо място в МВР,...
инж. Грети Стефанова: Искат специалист по хранителни добавки...
"Ако има над 170 млн. отпуснати за техника за справяне с пожарите от ЕС...
Любен Иванов: България няма годни летателни средства, с...
Вече почти седмица дни България се бори с огнената стихия. Горят хиляди декари борови...
Людмила Илиева: ПП-ДБ подходихме отговорно и предложихме добър...
Колкото и пъти да правим едно и също нещо по един и същи начин,...
Людмила Илиева: Колкото и пъти да правим едно...
Депутатът от ПП-ДБ призова политиците за отговорно отношение и ако е необходимо, всеки да...