600 хил. души чакат смела реформаторска политика

Бойко Борисов се държи като слаб играч. Играе играта на малък играч. Той вижда, че без нас управление не може да има и затова подхвърля абсурди като управление между РБ и БСП. Това са невъзможни неща и всеки български гражданин го знае. Това каза пред TV7, днес Радан Кънев. Той коментира, че острите реакции срещу Блока си имат причина и тя е, че в България само една политическа сила расте и това е РБ.
Реформаторският блок има програми за правосъдие, за МВР, в икономиката и енергетиката, в медиите, в администрацията и ГЕРБ и ДПС затова се плашат, защото се занимават с партийни назначения. Структурата на реформите, които обещаваме е много важна. Проблемите като корупцията в обществените поръчки и партийните обръчи от фирми, които се сменят с всяка власт, едни фалират съкращават хора, други изведнъж започват да стават много богати в РБ ги няма. Тази грозотия, която задушава държавата при нас я няма, каза още Кънев.
Лидерът на ДСБ в телефонен разговор със сериозен човек близък до ГЕРБ по негови думи: “Обади се сърдит и попита дали имаме по-добър кандидат от Ваньо Танов за митниците. Аз му казах, че това не е Бай Ганьо и Солунската митница. Времето е друго. Трябва да се направи конкурс”. “Важно е какво ще бъде следващото управление: ще има ли реформа в съдебната система? Ще бъде ли прекъсната корупцията? 600 000 души чакат смела реформаторска политика. И ние можем да им я осигурим”, заяви още Радан Кънев.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Катя Панева: Професор Хинков получава нашата подкрепа в...
Злоупотребите в доклада за "Пирогов" трябва да бъдат разследвани. Тя коментира обществените поръчки в...
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ, ...
1. Изказва своята благодарност на всички български граждани за дадената подкрепа на местните избори...
Георги Ганев: Бюджет 2024 не пречи за влизането...
Единственото продължаващо препятствие за еврозоната е инфлацията и предложеният бюджет за 2024 г. не...
Людмила Илиева: Съдебната реформа е най-важната част от...
За промените в Конституцията тя посочи, че на 8-и декември предстои т.нар. второ първо...
Ивайло Митковски: Скандалите са в НС и ...
Депутатите поругават парламента. Някои явно не отчитат нивото, за което са избрани. Парламентът е най-висшият...