600 хил. души чакат смела реформаторска политика

Бойко Борисов се държи като слаб играч. Играе играта на малък играч. Той вижда, че без нас управление не може да има и затова подхвърля абсурди като управление между РБ и БСП. Това са невъзможни неща и всеки български гражданин го знае. Това каза пред TV7, днес Радан Кънев. Той коментира, че острите реакции срещу Блока си имат причина и тя е, че в България само една политическа сила расте и това е РБ.
Реформаторският блок има програми за правосъдие, за МВР, в икономиката и енергетиката, в медиите, в администрацията и ГЕРБ и ДПС затова се плашат, защото се занимават с партийни назначения. Структурата на реформите, които обещаваме е много важна. Проблемите като корупцията в обществените поръчки и партийните обръчи от фирми, които се сменят с всяка власт, едни фалират съкращават хора, други изведнъж започват да стават много богати в РБ ги няма. Тази грозотия, която задушава държавата при нас я няма, каза още Кънев.
Лидерът на ДСБ в телефонен разговор със сериозен човек близък до ГЕРБ по негови думи: “Обади се сърдит и попита дали имаме по-добър кандидат от Ваньо Танов за митниците. Аз му казах, че това не е Бай Ганьо и Солунската митница. Времето е друго. Трябва да се направи конкурс”. “Важно е какво ще бъде следващото управление: ще има ли реформа в съдебната система? Ще бъде ли прекъсната корупцията? 600 000 души чакат смела реформаторска политика. И ние можем да им я осигурим”, заяви още Радан Кънев.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Декларация на Националното ръководство на ДСБ
Националното ръководството на Демократи за силна България препотвърждава своето решение за подкрепа на излъчения...
Стоян Михалев: Цели се саботаж на процеса за...
"Цели се саботаж на процеса за истинска правосъдна система. С невръчването на мандата Радев...
Атанас Атанасов: Има жестока съпротива от различни среди...
„Останалите политически сили много съжаляват, че не са се споразумели покрай първия мандат”, добави...
Войната не е мир!
ПП-ДБ призоваваме – нека наричаме нещата с истинските им имена. Войната не е мир....
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ
Потвърждава позицията на ръководството и ПГ на ПП-ДБ да не се подкрепи проектокабинет на...