Национално ръководство на ДСБ

Атанас Атанасов – председател на ПП “ДСБ”, народен представител

Роден: 17 май 1959 г. в с. Батин

Юрист, директор на Национална служба Сигурност в Правителството на Иван Костов. От юли 2005 до юни 2009 е депутат в 40 Народно събрание от партия Демократи за силна България. В 47-ото Народно събрание е заместник-председател на Народното събрание, председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на комисията за контрол на службите за сигурност, прилагането и използването на СРС и достъпа до данните за електронните съобщения.

От 2017 г. Председател на ДСБ

От 2018 г.  съпредседател на Демократична България ; Отговаря за Вътрешни работи и служби за сигурност в Управленската алтернатива на Демократична България.

Народен представител в 43-тото Народно събрание; председател на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред; член на Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения;

През 2010 е преизбран за председател на софийската организация на ДСБ.

На местните избори в София през 2011 г. става общински съветник в групата на Синята коалиция.

За контакт: atatanasov17@gmail.com

гкгскгкгкгкттвн

Людмила Илиева – зам.-председател на ПП “ДСБ”, областен управител на Областна администрация Велико Търново

Людмила Илиева е на 45 години, омъжена и майка на две деца. Дъщеря ѝ изучава „Европейски науки“ в Маастрихт, а синът ѝ е ученик в Американския колеж във Велико Търново. От 20 години със съпруга ѝ са адвокати. Специализирала се е в областта на гражданското право и процес. От 2011- та година е член на ДСБ, а от 2016- та година част от Националното ръководство на партията. 

„Само свободата ни дава възможността да изберем своя път и да носим отговорност за своите решения. Държавата трябва да има еднакво отношение към всички свои граждани, а използването на публични позиции за лично облага е неприемливо. Кражбата на общите ни пари е престъпление, което може да бъде спряно от съд, който се ръководи само от закона. Осъзнаването, че и всяко друго престъпление ще бъде бързо и справедливо наказано, гарантира справедливост за всички. Това създава у всеки от нас, усещане за сигурност и е стимул за добри дела и мисли, прави ни достойни.“

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001008740168

кгскгкгкгкттвн

Кристина Петкова – зам.-председател на ПП “ДСБ”, председател на ДСБ Жени

Родена: 1991 г., град София

Омъжена с едно дете.

Възпитаник на Национална търговско-банкова гимназия в София с придобита квалификационна степен “Счетоводител”; Юридическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“, специалност „Връзки с обществеността“ с фокус в сферата на политическия и бизнес PR; Нов български университет, департамент Право, специалност “Право”. Сертифициран медиатор. Работи като юрист в адвокатско съдружие и председателства женската организация на ДСБ.

Владее английски, испански и немски език.

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

Йрдан Иванов – зам.-председател на ПП “ДСБ”, областен управител на Областна администрация Пловдив

Роден: 1986 г., гр. Пловдив
Женен с две деца

Възпитаник на ФЕГ Антоан Дьо Сент Екзюпери гр. Пловдив и на юридическия факултет на Нов Български Университет, специалност „Право“.

От 2018 г. член на управленската алтернатива на Демократична България с ресор „Децентрализация, регионално развитие и транспорт“

От 2016 г. председател на ДСБ Пловдив и член на Националното Ръководство

От 2015 г. основател и председател на Национален Клуб към ПП ДСБ „България на Регионите“

От 2012 г. активист на НГИ Инициатива Правосъдие за Всеки и Институт За Развитие на Публичната Среда

От 2010 г. член на ДСБ

Владее английски и френски език

За контакт: contact@yordanivanov.com

Емил Мачиков – главен секретар на ПП “ДСБ”

Роден: 1981 г., София

Възпитаник на Фетис колеж и Лондонския университет. Политолог-икономист.

За контакти:

e.machikov@gmail.com

 кгскгкгкгкттвн

 кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

Катя Панева, обласет управител на Областна администрация Хасково

Катя Панева е магистър по Европейска икономика и управление на администрацията. Назначена е за областен управител на Област Хасково с Решение на Министерски съвет от 5 януари 2022 г.

От 20 години работи в сферата на фармацевтиката. Има дългогодишен опит в местната власт. Три пъти е избирана за общински съветник в община Димитровград. Участва активно в разработването на политики, свързани с местните общности. Председател и създател е на фонд „Ин витро“ в Димитровград, чиято цел е подпомагането на двойки с репродуктивни проблеми.

Народен представител е в 45-ото и 46-ото Народно събрание, избрана от листата на “Демократична България” в Хасково. Парламентарният й опит включва заместник-председателското място в постоянната парламентарна комисия по въпросите на ЕС. Била е член на комисията по здравеопазване в два последователни парламента.

Участва активно в кампаниите „Гласувай без граници“ и „Искам да гласувам“, подкрепящи въвеждането на електронно гласуване и улесняването на българите в чужбина да бъдат част от изборния и политически процес в България.

Катя Панева е родена и живее в Димитровград. Майка е на три дъщери.

11

Евгений Хараламбиев, областен председател на “ДСБ-Русе”

Роден 1956 г. в Русе.

Висше техническо образование – инженер, специалност ” Изчислителна техника ” от ВТУ – Русе.

Учредител на ДСБ.

От 1990 г. работи в частния бизнес в сферата на производсво и търговия с изделия от хартия.

11

11

11

11

11

11

11

11

Любен Иванов, областе управител на Областна администрация Видин

Роден на 3 януари 1979 г. в град Видин.

Любен Иванов е магистър по Право, завършил СУ „Св. Климент Охридски“.  Адвокат с 18 годишен опит в собствена кантора, експерт по търговско право. Член на Училищното настоятелство на ОУ „Иван Вазов“ – гр. Видин от 2015 г.

“Време е за активност и резултати!”   

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

Дора Димитрова

Дора Димитрова е PR специалист, собственик и управител на агенция за маркетингови комуникации и мениджър в международна финансова компания, където отговаря за развитието на търговски екип. Има почти 20 години опит в медиите и рекламата, и в управлението на търговски екипи. Член е на Националното ръководство на Демократи за Силна България от 2017та година. Учредител и председател на Областен клуб на жените към ДСБ – Варна в периода 2016 – 2017та год. Член на ДСБ – Варна от 2012та година.
Завършила езикова гимназия в Хасково и „Маркетинг и мениджмънт“ в Икономически университет Варна. Учила „Международно частно право“, „Международно публично право“ и „Икономика на развитието“ в дистанционната програма на Central European University – Budapest (в партньорство с ИУ – Варна).
Дора Димитрова е омъжена, има син на 11 години.

Стоян Михалев, народен представител

Стоян Михалев е учредител на ДСБ, популярен композитор, продуцент и изпълнител, написал едни от най-популярните български песни като “Вярвам в теб”, “Откакто ти” и “Цвят лилав”. Един от създателите на музикалната телевизия ММ.
Учил Международни отношения в Нов български университет и е специализирал в барселонския университет „Евроинтеграционен процес и институции на ЕС”.
През годините е доказал силната си мотивация лично и пряко да участва в процесите за превръщането на страната ни в една съвременна европейска държава, в която гражданите съжителстват в културна и правова среда, базирана на европейските цивилизационни ценности.

„Вярвам, че свободните хора трябва да се изправим срещу завладяната държава, за да изградим силно и непримиримо свободно гражданско общество.“

Димитър Чорбаджиев, общински съветник в ОС Стара Загора

Роден на 7 август 1978 г. в град Стара Загора. Завършва средното си образование в Стара Загора. Машинен инженер по специалност „Транспортна техника и технологии” от Русенски университет „Ангел Кънчев” и магистър по „Технология и организация на автомобилния транспорт”. От осемнадесет години е мениджър продажби в старозагорска търговска фирма – оторизиран представител на Volkswagen и Audi. 

Общински съветник и председател на Постоянната комисия по общинска собственост и стопанска политика в Общинския съвет Стара Загора.

Семеен с две деца.

afceawf

dwqdqdw

Грети Стефанова, общински съетник в Столичен общински съвет

Родена в София, произхожда от стар софийски род.

Строителен инженер – хидро-инженер, магистър Социално управление.

Учредител на ПП „ДСБ“, общински съветник в Столичен общински съвет. Председател на групата на “Демократична България” в Столичен общински съвет. Член на постоянните комисии в СОС: Комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, Комисия по икономика, собственост и дигитална трансформация, Комися по образование, култура, наука и културно многообразие.

За контакти: stefanovagrety@gmail.com

кгкгкгкттвн

кгкгкгкттвн

Зарко Маринов, народен представител

Зарко Маринов е народен представител в 47-ото Народно събрание, избран от листата “Демократична България” в Смолян.

Член е на постоянните парламентарни комисии по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и по земеделието, храните и горите.

Роден на 26 май 1964 г. в село Баните, Смолянска област. Разследващ журналист по теми, свързани с корупция и обществени поръчки. Завършил е “Българска филология” във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”, магистър-инженер по хардуерни и софтуерни системи от Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Издател и главен редактор на вестник “Отзвук” – Смолян.

Автор в независимата платформа за разследваща журналистика “За истината” и Черната книга на правителственото разхищение в България. Координатор на Програма “Достъп до информация”, член на Националното ръководство на ДСБ. Женен, с три деца.

Васко Василев, областен председател на ДСБ-Варна

Роден на 20.01.1965 г. в Шумен
1980 г. Завършил МГ – Варна
1990 г. Завършил УАСГ – София. Специалност „Промишлено и гражданско строителство“
1993 г. ИУ – Варна, „ Мениджъмнт и стопански бизнес“
Строителен инженер/конструктор/. Основател на ДСБ ! Бил е общински съветник, зам.областен управител в правителството на ОДС, кандидат за народен представител от ДСБ-Варна!
2014, 2016 , 2018 г. Избран за председател на ДСБ – Варна.
За контакт: vasko_vasilev2002@yahoo.com

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Катя Панева: Професор Хинков получава нашата подкрепа в...
Злоупотребите в доклада за "Пирогов" трябва да бъдат разследвани. Тя коментира обществените поръчки в...
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ, ...
1. Изказва своята благодарност на всички български граждани за дадената подкрепа на местните избори...
Георги Ганев: Бюджет 2024 не пречи за влизането...
Единственото продължаващо препятствие за еврозоната е инфлацията и предложеният бюджет за 2024 г. не...
Людмила Илиева: Съдебната реформа е най-важната част от...
За промените в Конституцията тя посочи, че на 8-и декември предстои т.нар. второ първо...
Ивайло Митковски: Скандалите са в НС и ...
Депутатите поругават парламента. Някои явно не отчитат нивото, за което са избрани. Парламентът е най-висшият...