Софийският женски клуб към ДСБ избра своя нов председател

На 21.02.2019 г. се проведе отчетно-изборно събрание на софийския женски клуб на ДСБ. Г-жа Жени Шиер направи пълен отчет на двугодишния си мандат като председател.

Управлението й бе успешно, високо оценено и доведе до нови хоризонти в работата на клуба и отличното му представяне в редица политически проекти и предизвикателства.

След проведена дискусия за председател на женския клуб в София бе избрана г-жа Силвия Гиздова, която е член на клуба от септември 2017 г. и участва активно в дейността и представянето на клуба. Г-жа Гиздова предложи в ръководството като нейни заместник-председатели да бъдат избрани г-жа Маргарита Игнатова и г-жа Катя Аспарухова.

Новият председател на софийския женски клуб има интереси в хуманитарната област, културата, политиката и журналистиката, където има значителен опит. Теолог по образование и с богат опит в работата по различни културни теми, преподавала християнска цивилизация в различни училища и в курсове за възрастни. По-късно г-жа Гиздова основава своя фондация, която извършва дейност в областта на културата и образованието. Работила в компании за онлайн реклама и маркетинг. Към настоящия момент дава своя принос в социологическа агенция, Силвия споделя, че се интересува от политическите процеси в национален и глобален мащаб.

Г-жа Гиздова е уверена, че представителите на ДСБ Жени София са доказали своята креативност и отдаденост на каузите, които си поставят. В тази връзка за предстоящия мандат е важно да се включат и нови цели. Новият председател предложи работата на клуба през настоящата година да премине под знака на тридесетата годишнина от демократичните промени. Това е свързано освен с обществените и политически промени, но и конкретно с българската жена и жената-политик в частност.

В тази връзка Националният клуб на жените към ДСБ ще организира редица вътрешни и международни събития с които да отбележим важността на промените и необходимостта от устояване на демократичните устои.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Водещите кандидати на ДСБ в листите на “Демократична...
Доверете се на разума с номер 25 за "Демократична България"!
Кристина Петкова: в следващия Парламент ще настоявам за...
Кристина Петкова в "Денят с Веселин Дремджиев" Радвам се, че вицепрезидентът Йотова е прочела...
Атанас Атанасов: Би било добре, ако може да...
За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”. Това...
Атанас Атанасов: Още през март получихме информация, че...
“Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В това трудно време извинявайте,...
Стоян Михалев: Колизията е между ПП и ИТН,...
Ако се стигне до разговор за министри, значи има напредък по пътя за съставяне...