Софийският женски клуб към ДСБ избра своя нов председател

На 21.02.2019 г. се проведе отчетно-изборно събрание на софийския женски клуб на ДСБ. Г-жа Жени Шиер направи пълен отчет на двугодишния си мандат като председател.

Управлението й бе успешно, високо оценено и доведе до нови хоризонти в работата на клуба и отличното му представяне в редица политически проекти и предизвикателства.

След проведена дискусия за председател на женския клуб в София бе избрана г-жа Силвия Гиздова, която е член на клуба от септември 2017 г. и участва активно в дейността и представянето на клуба. Г-жа Гиздова предложи в ръководството като нейни заместник-председатели да бъдат избрани г-жа Маргарита Игнатова и г-жа Катя Аспарухова.

Новият председател на софийския женски клуб има интереси в хуманитарната област, културата, политиката и журналистиката, където има значителен опит. Теолог по образование и с богат опит в работата по различни културни теми, преподавала християнска цивилизация в различни училища и в курсове за възрастни. По-късно г-жа Гиздова основава своя фондация, която извършва дейност в областта на културата и образованието. Работила в компании за онлайн реклама и маркетинг. Към настоящия момент дава своя принос в социологическа агенция, Силвия споделя, че се интересува от политическите процеси в национален и глобален мащаб.

Г-жа Гиздова е уверена, че представителите на ДСБ Жени София са доказали своята креативност и отдаденост на каузите, които си поставят. В тази връзка за предстоящия мандат е важно да се включат и нови цели. Новият председател предложи работата на клуба през настоящата година да премине под знака на тридесетата годишнина от демократичните промени. Това е свързано освен с обществените и политически промени, но и конкретно с българската жена и жената-политик в частност.

В тази връзка Националният клуб на жените към ДСБ ще организира редица вътрешни и международни събития с които да отбележим важността на промените и необходимостта от устояване на демократичните устои.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Председателят на ДАНС да си подаде...
Причината – според него политизирането на службите Ген. Атанас Атанасов поиска оставката на председателя на ДАНС...
Любен Иванов: Общините трябва да са двигателят, основата,...
На 12 септември на последното си редовно заседание за този мандат, Общински съвет Видин...
Радан Кънев: Австрия и Нидерландия нарушават задълженията си...
Популизмът на австрийското правителство много вреди, допълни евродепутатът Австрия и Нидерландия с упорития си...
Атанас Атанасов: Българското контраразузнаване е проспало шпионската дейност...
Много внимателно сме обсъдили цялата ситуация, не сме подходили безотговорно и тук въпросът е...
В Деня на София, 17 септември, Коалиция ПП-ДБ...
“В Деня на София, празникът на града, който обичаме се регистрираме за местните избори...