Синята коалиция представи листата си за Евроизборите

На специална пресконференция Синята коалиция (СДС, ДСБ, Обединени земеделци, БСД и РДП) представиха листата си за Евроизбори 2009 г. Водач на листата е министърът на външните работи от кабинета “Костов” (1997-2001 г.) Надежда Михайлова. Втори в листата, представител на ДСБ е Светослав Малинов, следван от Петя Ставрева (Обединени земеделци). Листата на сините продължава с дипломата Стефан Тафров, журналиста Атанас Чобанов, Лъчезар Тошев, Борис Станимиров, Давид Сукалински, Пламен Цветков, Ани Цветкова, Юсеф Дакак, Полина Кирилова, Христо Чешмеджиев, Айрин Ибрямова, Теодор Страшимиров, Росица Рачева, Атанас Енгьозов.

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви, че партията ще се бори с целия жар и устрем, на който е способна за водачеството на Михайлова. Костов представи политолога и депутат Светослав Малинов като “ново лице на ДСБ”, но допълни, че той е добре известен като политолог с най-доброто познаване на десницата, на консерваторите, на европейската десница, най-вещият в политология на дясното.

“Историята на демокрацията ни учи, че няма благоденствие и свобода без участието на гражданите”, призова към гласуване Малинов. Нашата листа е достатъчно мотивираща, и дава възможност за всеки, дори на най-претенциозните, да гласуват за нас, добави синият политолог.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Защо още няма разследване кой и...
"Барселонагейт" се използва от главния прокурор да попречи на създаването на правителство". "С втория...
Информационен бюлетин 29 май – 3 юни
Можете да прочетете бюлетина ТУК.
Атанасов: Да се надяваме в началото на другата...
Ние се превърнахме в държава на изтеклите мандати. Да се надяваме в началото на...
Атанас Атанасов: Ние не сме перална машина, снемането...
Президентът щеше да ни набие, има капания срещу ПП-ДБ от кохортата на Радев, посочи...
Йордан Иванов за “Барселонагейт”: Прокуратурата се събуди от...
Прокуратурата поиска имунитета на Борисов, след като се събуди от зимен сън. Това заяви...