Синята коалиция представи листата си за Евроизборите

На специална пресконференция Синята коалиция (СДС, ДСБ, Обединени земеделци, БСД и РДП) представиха листата си за Евроизбори 2009 г. Водач на листата е министърът на външните работи от кабинета “Костов” (1997-2001 г.) Надежда Михайлова. Втори в листата, представител на ДСБ е Светослав Малинов, следван от Петя Ставрева (Обединени земеделци). Листата на сините продължава с дипломата Стефан Тафров, журналиста Атанас Чобанов, Лъчезар Тошев, Борис Станимиров, Давид Сукалински, Пламен Цветков, Ани Цветкова, Юсеф Дакак, Полина Кирилова, Христо Чешмеджиев, Айрин Ибрямова, Теодор Страшимиров, Росица Рачева, Атанас Енгьозов.

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви, че партията ще се бори с целия жар и устрем, на който е способна за водачеството на Михайлова. Костов представи политолога и депутат Светослав Малинов като “ново лице на ДСБ”, но допълни, че той е добре известен като политолог с най-доброто познаване на десницата, на консерваторите, на европейската десница, най-вещият в политология на дясното.

“Историята на демокрацията ни учи, че няма благоденствие и свобода без участието на гражданите”, призова към гласуване Малинов. Нашата листа е достатъчно мотивираща, и дава възможност за всеки, дори на най-претенциозните, да гласуват за нас, добави синият политолог.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Кристина Петкова: Ако искаме България да върви напред...
Другата неделя, когато видим каква е волята на избирателите, ще видим какви са възможните...
Радослав Милев: След изборите може да говорим...
Сега може да говорим за програма, за конкретни ангажименти, но не и за управление...
Стоян Михалев: ПП-ДБ вече може да стъпи на...
Според него коалицията ще разговаря с всички, които искат да подкрепят програмата ѝ ПП-ДБ...
ДСБ на 20 години. Честит рожден ден, свободни...
Демократите за силна България сме наследици на реформаторската десница и най-успешното управление в новата...
Стоян Михалев: Имаме твърде много служби за сигурност,...
Цялата акция около главния секретар беше инсценирана, смята той Цялата акция около главния секретар...