Синята коалиция откри предизборната си кампания в Бургас

Синята коалиция откри предизборната си кампания в Бургас с концерт до един от символите на града – Часовника. Мястото не е избрано случайно – по този начин сините отправиха послание към Тройната коалиция, че времето й изтича и че е настъпил часът на промяната.
Пред стотици свои симпатизанти демократите заявиха категоричното си намерение да са част от управлението на страната, за да я възстановят от икономическата криза и колапса, до който я докараха БСП и ДПС.

“Време е да изберем от Бургас депутати, които да работят за града. Аз съм бургазлия, живея и работя тук. Много от вас ме познават и с обществените ми ангажименти. Знаят, че съм честен, че няма да подменя вота да избирателите и гаранция за това е, че публично се отказвам от имунитета си”, каза при представянето на кандидатите за депутати водачът на листата на Синята коалиция и мажоритарен кандидат адвокат Вълчо Чолаков.
Чолаков благодари на бургазлии за подкрепата на евроизборите и им пожела да удвоят резултата на парламентарните.

“От този вот зависи промяната на сегашното управление, което доведе страната ни до тежка криза. В Синята коалиция са хората, които са компетентни и грамотни, за да изведат България за втори път през последните 20 години от икономическата криза”, допълни Вълчо Чолаков.
“Ако оставим същите партии на власт, кризата ще ни помете, красивата ни природа ще бъде окончателно унищожена, а Бургаският залив ще бъде оплетен в тръбопроводи и нефтени петна. Ние няма да позволим това да се случи!”, категорична бе и втората в листата Евдокия Манева.
За да гарантира пред избирателите, че ще работи за решаване на проблемите в Бургас, Синята коалиция залага на листа, доминирана от бургазлии. В нея няма нито един човек с опетнена репутация, нито един сътрудник на бившата Държавна сигурност, което показва, че участието й на изборите за Национален парламент носи почтеност и нравственост в българския политически живот.

Свое послание към демократично мислещите хора отправи и емблематичният за Бургас актьор Йосиф Сърчаджиев, чието здравословно състояние попречи да присъства на живо. От видео екран Сърчаджиев разчувства присъстващите, призовавайки ги да гласуват, защото всеки глас е важен за спасението на България.

“Съдбините на България не бива да са в ръцете на Ахмед Доган и това трябва да го казваме без страх. Те не бива да са в ръцете на Атака, която помага на Доган, като държи в страх мюсюлманите, нито на така наречия цар, който се впи в страната за облаги, още по-малко на комунистите, които са бедствието на страната”, каза Сърчаджиев.

С песните на демокрацията, в изпълнение на Валди Тотев, Синята коалиция в Бургас напомни, че е дошло времето за промяна и че от всички нас зависи тя наистина да се случи.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Наложително е да се състави редовно...
Цялото участие: http://bit.ly/3EZOvDa “В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да допуснем дефицит...
Декларация на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ по...
Преди година Русия разруши мира и сигурността в Европа с  непредизвикана и бруталната военна агресия...
ПОРЕДНА АТАКА СРЕЩУ ЧЕСТНИЯ ВОТ. В ПРОТОКОЛА ЩЕ...
Решението беше прокарано от представителите на ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН в ЦИК, но...
Атанас Атанасов: Разчитам, че ще получим мнозинство за...
Цялото участие: https://www.vbox7.com/play:a1a019734e Разчитам, че ще получим мнозинство за самостоятелно управление. Мисля, че можем...
Декларация на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”
Коалиция „Продължаваме Промяната - Демократична България“ настоява президентът и служебното правителство: да спазват решенията...