Синята коалиция откри кампанията си за Парламентарни избори 2009

Текст: www.btv.bg, снимка: Анелия Николова, в. “Дневник”

“Синята коалиция” откри кампанията си за парламентарните избори с DJ-парти на моста на НДК и с изложба “Синята идея” с фотографии, отразяващи 20-годишната история на демокрацията в България.

Горд съм с това, че “Синята коалиция”, отваряйки широко врати и канейки всички честни хора, не ги отвори по безпринципен начин, каза при откриването лидерът на ДСБ Иван Костов. Той посочи, че са спазили своите коалиционни споразумения, не са пуснали в листите нито един сътрудник на бившата ДС и нито един човек с опетнена репутация. По думите на Костов коалицията се изправя на тези избори с листи от честни и почтени хора.

Съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров поздрави софиянци със “страхотния резултат в София на европейските избори”.

“Въпросът е да повторим и да увеличим тези резултати. Възкресихме синята идея в България, пак сме силни, пак всички крачат заедно с нас и най-важното – пак ще управляваме България”, каза Димитров. Той призова десните избиратели да не разпиляват повече гласове.

Екатерина Михайлова – мажоритарен кандидат и водач на листата на Синята коалиция в 25-и избирателен район, посочи, че “Сергей Станишев се е скрил само с пропорционална листа в 25-и район и не е посмял да стане мажоритарен кандидат, което говори че го е страх”.

Политиците и партиите, които сме в “Синята коалиция”, сме гаранцията, че никога няма да влезем в безпринципна коалиция с БСП и ДПС, и че управлението, което ще има България, ще бъде дясно, каза Михайлова.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: В ход е операция “Раделяй и...
Има системни недостатъци в работата на българските институции и на първо място в МВР,...
инж. Грети Стефанова: Искат специалист по хранителни добавки...
"Ако има над 170 млн. отпуснати за техника за справяне с пожарите от ЕС...
Любен Иванов: България няма годни летателни средства, с...
Вече почти седмица дни България се бори с огнената стихия. Горят хиляди декари борови...
Людмила Илиева: ПП-ДБ подходихме отговорно и предложихме добър...
Колкото и пъти да правим едно и също нещо по един и същи начин,...
Людмила Илиева: Колкото и пъти да правим едно...
Депутатът от ПП-ДБ призова политиците за отговорно отношение и ако е необходимо, всеки да...