„Синята коалиция” откри в Плевен предизборната си кампания за национален парламент

“Синята коалиция” откри в Плевен предизборната си кампания за национален парламент, с голям митинг-концерт на площад “Стефан Стамболов” /пред Драматичния театър/. В подкрепа на “Синята коалиция” пяха известните български изпълнители като Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Роберта, Белослава и бенд, Ъпсурт, Милена, Графа и Вили Кавалджиев. Водещ бе Димитър Павлов. На откриването на кампанията в Плевен бяха съпредседатели на “Синята коалиция” Мартин Димитров и Иван Костов, съпредседателите на изборния щаб Найден Зеленогорски и Петър Москов.

На отриването на кампанията за Плевен съпредседателят на Синята коалиция и председател на СДС Мартин Димитров поздрави плевенчани и изтъкна, че в Плевен синята идея винаги е била победна.

Лидерът на сините похвали кмета на града и съпредседател на Изборния Щаб на Синята коалиция – Найден Зеленогорски , като заяви че именно Зеленогорски е политикът, който няма загуба от БСП, и който e направил така, че Плевен да стане забранен град за видните комунистически функционери.

Председателят на СДС поздрави и водачът на Синята листа в Плевен – д-р Цветан Костов, който представи като един достоен, мъдър, решителен и честен политик.

Пред събралите се симпатизанти на коалицията в Плевен Димитров обяви, че България очаква силно дясно-центристко управление, което ще свали окончателно от власт Станишев и Доган!
“Нека покажем, че в България има алтернатива на статуквото, има хора с вяра и кураж, има път за демокрацията.Заставам пред вас с цялото си сърце и ви призовавам да дадете своя глас за номер 19 – за Синята коалиция”, завърши той.

Мажоритарният кандидат и водач на листата на “Синята коалиция” в Плевен д-р Цветан Костов се обърна към плевенчани: “Проектът “Синята коалиция” проработи и показа, че автентичната десница е жива и силна, и заедно с нашите партньори можем да работим за промяна на статуквото – да свалим БСП и ДПС от власт. Такава е мечтата на много хора и ние ще се опитаме да я сбъднем! Вярвам, че на 5-ти юли ще направим първата голяма стъпка към промяна с бюлетина № 19!

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Казусът с Руската църква е много...
Той отново призова председателят на ДАНС да подаде оставка „Казусът с Руската църква е...
Румен Димитров, кандидат за районен кмет на Надежда:...
Приоритет ми е църквата в квартала да бъде довършена, заяви кандидатът на Демократична България...
Стоян Михалев: ГЕРБ все по-често случайно гласуват с...
Въоръжението, което пращаме на Украйна, няма да отслаби защитата на българската територия, категоричен е...
Иван Костов: Русия извършва хибридна агресия срещу България,...
България още не е осъзнала през специалните си служби, че е обект на хибридна...
Димитър Божилов: Ще се боря за повече средства...
Когато става въпрос за харчене на публични средства, по всеки важен въпрос думата трябва да...