Прошко Прошков в “Тази сутрин”

(+видео)

Водещ: Румен Христов, кандидат за президент на “Синята коалиция”, и Прошко Прошков, кандидат на “Синята коалиция” за кмет на София, гости на предаването “Тази сутрин”. Големият акцент от вчерашния ден беше “посиняха” ли ромите. Участвали са много роми, купени с пари, за да участват във вътрешните партийни избори.

Водеща:И вчера представители на “Синята коалиция” бяха единодушни, че по резултатите и по многото хора, които са гласували на предварителните избори, са постигнали мобилизация. В “Синята коалиция”. . . гордост, че това, което е станало, е станало. Дали нашите гости ще продължат да се гордеят и след този материал? Гледайте. (излъчва се репортаж – бел.ред.)

Водещ:Добре дошли. Първо – честито. Коментарът ви? Дали не преглътнахте, така, по взаимно съгласие данните, които имахте? Включително ДСБ-Шумен реагира срещу СДС-Шумен за покупка на гласове. Ако има поквара дори на такива избори, вътрешни, между вас, като партньори, бедна ми е фантазията какво ще стане на същинските избори. Добро утро.

Водеща:Как успяхте, как успяхте да мобилизирате синия ромски електорат, така че вашите послания да стигнат до него? Питам ви съвсем сериозно, искам да знам, не е просто любопитство.

Румен Христов: Да, ще ви отговорим. . .

Водещ:Как става?

Водеща:Как става, да?

Р. Христов:Ще ви отговорим съвсем сериозно. Първо, неколкостотин гласа на роми, гласували в различни секции в страната, по никакъв начин не влияят на крайния резултат. Той е 76 хиляди души. Анализът, който направихме в щаба на Съюза на демократичните сили, а това са направили, доколкото знам, и нашите колеги от ДСБ, показва, че 96 процента от гласувалите са твърди привърженици на Съюза на демократичните сили и на ДСБ. Само 4 процента са гласовете от други десни партии и други партии.

Водещ:Въпросът е друг – в опита за купуване, а не в крайния резултат.

Водеща:Дори и два, и два гласа от хора, които очевидно не знаят за кого гласуват. . .

Р. Христов:Категоричен съм, че опити за купуване не е имало нито от нас, нито от нашите партньори от “Демократи за силна България”.

Водеща:Как тогава ромите ви припознаха?

Р. Христов:Няма с какво да ги купим. Значи, ние сме бедни формации. . .

Водеща:Кажете как ромите ви припознаха?

Р. Христов:Ами, ако говорим за Шумен. . .

Водеща:И хиляда души да са, и петстотин да са, как ви припознаха?

Р. Христов:Ако говорим. . . Ромите са български граждани.

Водеща:Как ви припознаха?

Р. Христов:Те имат право да гласуват. И на парламентарните избори, и на другите избори, наречени местни, тяхното участие като процент е много, много по-голямо от сегашното им участие. В Шумен. . .

Водеща:Как ви припознаха?

Р. Христов:Да, отговарям ви. В град Шумен ние имаме един. . . (не се разбира – бел.ред.). . . на роми в наша структура в техен квартал. И той е от години. Пет години те гласуват и на местния вот, и на парламентарния вот за Съюза на демократичните сили. И аз не виждам нищо лошо в това. Нашите хора са работили с тях.

Водещ:Защо точно там имате структура? Понеже имаше реакция на ДСБ-Шумен, медийна, на ДСБ-Шумен, скандал на една стълбищна площадка, в новините видях. . .

Водеща:Защо се усмихвате така, г-н Прошков? Не е за усмивка. И два гласа да са купени на хора, които не знаят за какво гласуват, е много страшно.

Прошко Прошков:Не, не, аз се усмихвам затова, защото вместо наистина да се признае това, че успяхме да мобилизираме за две седмици в кампания без особена интрига, тъй като ние не сме били сериозни опоненти, не сме се карали, нямало е. . . ние сме коалиция, двама кандидати за президент, двама кандидати за кмет, спокойни дебати, спокойна дискусия, нямаше голяма интрига за излизане на хора въобще да гласуват, и въпреки това 22 хиляди граждани. . .

Водеща:Вие стигнахте чак до ромите, затова наистина. . .

Пр. Прошков:. . .22 хиляди граждани в София, 76 хиляди в страната. На ДСБ позицията вчера на пресконференцията беше много ясна. Ние казахме следното. Анализът, който ще се направи секция по секция в цялата страна, трябва да ни покаже, защото ние сме на леко по-различно мнение, опасяваме се, че има секции, в които наистина има някакъв такъв вот, който не е инспириран от никой от “Синята коалиция”, нормално беше да има опити за вмешателство в нашите отворени избори. . .

Водеща:Тоест кой може да го е направил?

Пр. Прошков:Това малко, при тези малки числа. . .

Водеща:Кой например е накарал 360 души в “Столипиново” да гласуват за г-н Румен Христов?

Пр. Прошков:При тези малки числа мен дори не ме интересува. Но аз зная, че ние трябва да направим анализа, който ще покаже, че г-н Христов вероятно не трябва да разчита на тези гласове в реалните избори. Тоест тези външни фактори, които са влияели на “Синята коалиция” сега на отворените избори, ще си влияят където. . .

Водещ:Тоест той е разчитал сега, да не разчита занапред ли. . .

Пр. Прошков:Не, не, не. Г-н Христов не е разчитал на тези гласове, никой от “Синята коалиция” не разчита на такива неща.

Водеща:Какво казвате сега, какво? Някой, какво, иска да опорочи изборите, за да могат медиите да говорят за ромския вот. . .

Пр. Прошков:Ние искаме да направим анализ в цялата страна, в цялата страна. . .

Водеща:. . . и отива и купува роми по места, така ли? Това ли е тезата ви?

Пр. Прошков:Нашият председател на щаб вчера, г-н Методиев, ясно го каза – ще направим анализ и там, където имаме анормален вот за нас, по нашите критерии, ще решим, че трябва. . . когато правим прогноза как ще преминат реалните президентски избори, да имаме основания да правим активна кампания, тъй като от там няма да дойдат вероятно такива гласове на истинската кампания. . .

Водещ:Къде е аномармалният вот?

Пр. Прошков:Защото ние очакваме, че тогава тези, които в момента се опитват да се намесят, не знам кои са, не ме и интересува, ще играят за себе си. При едни отворени избори винаги има такъв риск. Но вие видяхте, че три-четири. . .

Водещ:Къде засякохте анормален вот?

Пр. Прошков:: Аз не знам детайли за страната, аз съм следил софийската кампания в по-голяма степен, където това е някакъв шум в системата, миноритарно участие. В страната е малко по-голямо, но пак е в рамките на 1-2 процента. Тоест никой не успя да опорочи вота на българските демократични граждани. Така ние. . . изборите са успешни, ние ги приемаме. Имаме искри, на места има, разбира се, жалби. Това се случва на всички избори. Има на места също така организации, които са пускали жалби една срещу друга. Имахме срещи на щабовете в деня на изборите. Това е нормално. Има винаги такова напрежение. Но сега няма никакво основание. . .

Водещ:Разбира се, не искаме да. . .

Водеща:Ще обърнете ли внимание на жалбите на. . .

Пр. Прошков:Не, вижте, изборите бяха нещо прекрасно в момента. . . в такъв упадък на политическата система ние мобилизирахме гражданите да изберат нашия кандидат. . .

Водеща:Затова сте наистина обект на възхищение, щом мобилизирахте и ромите, които обикновено не отиват на училище, камо ли да стигнат до урните по убеждение. Наистина сте обект на възхищение. . .

Пр. Прошков:Ние не сме мобилизирали ромите, никой от “Синята коалиция” не. . .

Р. Христов:Вижте, аз нямам намерение да се оправдавам за 200-300 гласа. Гласуваха 76 хиляди български избиратели, което е една четвърт от резултата ни. . .

Водеща:Не става въпрос за процент, а за принцип. . .

Р. Христов:Не, не, изслушайте ме. Това е една четвърт от резултата, който ние получихме на парламентарните избори.

Водеща:Нали знаете за катрана и кацата мед. . .

Р. Христов:Нека да не омаловажаваме активността на тези 96 процента, които гласуваха, десни избиратели, които бяха активирани на този вот. Получи се една наистина. . . така, едно възраждане, ако бих могъл така да се изразя. И тези, които казват, че това са малко гласове, биха могли да излязат също на предварителни избори, т.нар. партии-титани, и да вземат една четвърт от гласовете, които са получили на последните парламентарни избори, излъчвайки си кандидат за президент и кандидат за кмет. . .

Пр. Прошков: Знаете ли кое би било. . . Извинявайте.

Р. Христов: Извинявайте, господин Прошков. Освен това аз искам в България да се броим на етнически или на някакъв друг признак.

Водеща:Недейте да спекулирате, господин Христов, недейте да спекулирате.

Р. Христов:Всички български граждани, всички български граждани имат равни права и навършилите 18 години на открити избори могат да гласуват.

Водеща: Разбира се, че е така. Но когато един човек сам пред камера. . .

Р. Христов:Рисковете на откритите избори предполагат участие на всякакви формации.

Водещ:Когато един човек сам пред камера не разпознава кандидатите, за които се предполага, че е гласувал, обикновено не знае за какво гласува и си признава вече, че му носят кебапчета и пари. . .

Пр. Прошков:Точно така, и ние казваме. . .

Р. Христов:Какъв е проблемът с тези неколкостотин гласа, сега, не мога да разбера аз. И какво ви притеснява. . .

Водещ:. . . дали има купуване на гласове, на ромски гласове, това ни притеснява. . .

Водеща:Разбира се, че това е проблемът.

Р. Христов:Разбира се, че няма купуване на гласове, разбира се, че няма. Кампанията беше изключително евтина. Ние не можахме да си. . . аз нямам нито един борд в страната, ние нямахме пари за по един борд, ще ходим да купуваме гласове на предварителни избори. С какво, г-н Николаев?

Водеща:Само обаче. . .

Пр. Прошков:Аз имам само малко по-различно мнение. Моля ви да ме чуете, да ви го кажа. . .

Водеща:. . . кажете обаче на тази жена, която преди малко каза – казаха ни да фъргаме, ама не знаеше за кого фърга. . .

Пр. Прошков:Аз пак казвам, има такова нещо, ние го виждаме в момента. Ето, аз имам по-различно мнение, казвам ви го. . .

Водеща:Кой го е организирал това нещо?

Пр. Прошков:Нормално е, на г-н Христов мнението трябва да бъде такова, защото той трябва да обединява нацията като кандидат за президент. Аз казвам, като технократ в избори, следното – такъв вот е имало, не знам кой го е организирал, не разчитам на него, в страната, където и да е, когато дойдат същинските избори.

Водещ:Бакърджиев казва Командира и дава пример със Симеоновград. Разбрахте ли въпроса?

Пр. Прошков:Какъв е примерът?

Водещ:Примерът е, че там общо на последните избори са гласували 100 човека в една от секциите, а сега имало участвали 500 души на вътрешни избори.

Пр. Прошков: Какво общо има това с г-н Костов?

Водещ:Господин Бакърджиев смята, че 500-те гласа, ще ви дам и точния пример, стоят организирани от ДСБ. . .

Водеща:Същото нещо междувременно вчера Иван Костов каза за друг. . .

Водещ:Обвинения, за това става дума. . .

Водеща:. . . за друга политическа партия.

Пр. Прошков:Не коментирам неща, казани от г-н Бакърджиев.

Водещ:Добре, още няколко примера ще дадем със секции . . .

Водеща:Няма ли да се поинтересувате кой иска да опорочи. . .

Пр. Прошков:Вижте, аз. . . всичко това ще бъде, ще се поинтересуваме. Ние вчера го споменахме на пресконференция, че точно такива кръгове, с които ние водим определено спор, открит, публичен спор, кръговете точно около господата, които споменавате, господина, с когото във вашето студио имах спор, и т.н. . .

Водещ:Господин Софиянски. . .

Пр. Прошков:. .. да, вие добре помните това, това са неща, които са нормалния опит за опорочаване. Но аз съм горд, казвам ви го горд, че в София съм единственият кандидат, спечелил 20 от 24 района в честна борба с друг сериозен опонент, достоен опонент и приятел, в честна битка. Искам да ви кажа – нямаше да бъда горд, ако ме посочи лидер на партия, ако смея да кажа аз ще съм кандидат или не само след телефонно обаждане, ако съм обект на някаква апаратна, партийна структурна схема. . .

Водещ:Парашут.

Пр. Прошков:Парашут. Аз съм горд кандидат, в момента го казвам, в София. Спечелил съм си избори, организирал съм хора за две седмици. . .

Водещ:Добре, още няколко примера от секциите и ще вървим към глобалния въпрос, който за вас тепърва предстои, свързан с основните ви опоненти. Но още няколко примера, без да смятате, че искаме да направим интрига между вас. Все пак е важно, това е един тест и за следващи парламентарни избори. Ако и тук е имало механизъм за манипулация на данните и някаква странна активност, както казвате анормален вот, това е достатъчна камбана, която трябва да чуем.

Пр. Прошков:Така е, ние го казахме, тази камбана е камбана, която ние трябва да анализираме, за да преценим прогнозни резултати за нас за същинската кампания. . .

Водеща:Отиваме в. . .

Пр. Прошков:. . . и да не разчитаме на такива анормални вотове. Ние се обръщаме към всички български граждани независимо от техния етнос и произход в кампания. . .

Водеща:След малко ще си кажете вашите послания, ще имате възможността, но. . .

Пр. Прошков:. . . но анализът ще бъде направен.

Водеща:. . . но отиваме в Кюстендил, където обикновено за съжаление в ромската махала се гласува масово обикновено срещу заплащане или срещу хапване, та да се стигне дотам, че кметът на Кюстендил обяви, че ще изтегли секциите от ромската махала, за да е по-трудно на онези, които организират ромите, да си пазаруват гласове за едни или други избори. Кюстендил също се оказа особено активен на предварителния вот сред сините.

(излъчва се репортаж – бел.ред.)

Водещ:Добре, вие, така, почти ни се. . .

Водеща:Току-що разбрахме, че и почитател на БСП. . .

Водещ: . . . почти ни се разгневихте, че акцентираме. . .

Водеща:. . . е гласувал за вас даже. Приобщили сте и двама почитатели на БСП.

Р. Христов:Това е хубаво, да свикват да гласуват вдясно.

Водеща:Което ще зарадва много премиера Бойко Борисов, който вчера поздрави вашите, така, нови привърженици.

Р. Христов:Дано, който е е гласувал сега за мен, да гласува и наесен.

Водещ:Между другото Георги Кадиев ви предложи една провокация, включвайки се в изборите. Вчера е продължил с друг коментар, че ако на балотаж останат “Синята коалиция” и ГЕРБ, мисля, че визира вота в София, за който той ще ви е опонент, би подкрепил “Синята коалиция”. Вие връщате ли му на този жест с равнозначен отговор, че ако на балотаж остане Кадиев и кандидат на ГЕРБ, ще подкрепите Кадиев?

Пр. Прошков:Аз не съм слушал това изказване на г-н Кадиев. . .

Водещ:Затова ви го представих. . .

Пр. Прошков:. . . но то е вероятно продължение на неговия флирт с десния избирател в София, който наблюдаваме от известно време. Г-н Кадиев гласува на нашите избори, което е добре, всеки може да гласува. . .

Водеща:Разбрахте за кого гласува? За вас или за г-н Кисьов?

Пр. Прошков:Не, това не е тема, която ме интересува. Аз бях казал, че ако иска сериозна битка в София и надмогне егото си на това да бъде победен, трябва да гласува за мен. Ако иска лесна битка за него, би трябвало да гласува за моя опонент. Това беше, разбира се, в кръга на шегата, защото на мен ми се струва. . .

Водещ:Кажете сега при балотаж вие как ще призовете вашите последователи, ако се наложи да избират между ГЕРБ и БСП?

Пр. Прошков:Аз съм човек, който премина през толкова много битки, за да стигне до последната и да бъде на балотаж минимум, тъй че задайте ми този въпрос, ако не съм. . .

Водещ:Ако се случи?

Пр. Прошков:Не преценявам такъв вариант.

Водеща:Г-н Христов, вашата цел каква е?

Р. Христов:Участие в балотажа.

Водеща:Максималната, която си поставяте.

Р. Христов:Аз съм човек, който обича да постига целите си стъпка по стъпка. Имах, първо, номинация в партията, спечелих я, след това имаше надпревара в рамките на “Синята коалиция”, спечелих тази надпревара. Сега надпреварата ще бъде за балотаж. Нека говорим за балотаж, после ще видим. Следващата стъпка. . .

Водеща:Кой би бил другият ви опонент и, така, можем да ви помолим, ако имате желание, да участвате и в нашата импровизирана анкета. Политици, изобщо участници и хора, от които имаме какво да чуем, идващи в нашето предаване, ги предизвикваме да направят прогноза, политическа, без да има някакъв ангажимент, разбира се. . .

Р. Христов:Добре, интересно е.

Водеща:. . .към това, какъв би бил балотажът на президентските избори.

Водещ:Запечатваме пликовете.

Водеща:Запечатваме пликовете, може дори да напишете името си. . .

Водещ:Не гледаме. Може и да е по проценти, може да посочите конкретно име.

Водеща:Вашата цел е балотаж, кой би бил другият, който според вас би отишъл на балотаж?

Р.Христов:Говорим само за президентски избори ли?

Водещ:Ако искате вие(обръща се към Прошко Прошков – бел.ред.) добавете и за София, понеже е логично да имате точна прогноза и за София.. . кой би стигнал до балотаж.

Пр. Прошков:А ние знаем ли претендентите, че да направим прогноза?

Водещ:Не всички. Ако искате с партии.

Водеща:Между другото единодушен е отговорът на представители на ДСБ по този начин, крак повлече вашият лидер Иван Костов, той отказа да участва в нашата анкета, именно защото не са ясни кандидатите. Г-н Агов вчера също.

Пр. Прошков:Аз да ви кажа. .. да ви призная, не съм гледал тогава г-н Костов. В момента ми е странно наистина да правя прогноза, като. . .

Водещ:Опитайте, няма да има някакво публично порицание. . .

Пр. Прошков:Не, не, това последно ме притеснява. . .

Водеща:Така, да не губим време, ето, Румен Христов и кой, кой е основният. . .

Пр. Прошков:Но нека да направя такъв коментар: никой сякаш не смее да покаже кандидатите си, нека да ги видим, наистина, и за кмет на София, и за президент.

Водеща:Кажете ни. . .

Водещ:За президент какво очаквате да направи ГЕРБ? Това би било важен въпрос, чийто отговор търси и на този етап г-н Христов.

Водеща:А, вие ще ги покажете – Румен Христов и Бойко Борисов . .

Водещ:А, Румен Христов и Бойко Борисов.

Водеща:На фона на г-н Христов, на. . . струва ми се категоричната заявка на Бойко Борисов, че няма да се кандидатира на избори 2011, ще отиде на следващите такива президентски. . .

Р. Христов:Не, не, ще се кандидатира.

Водещ:Мислите, че ще изненада в последния момент?

Р. Христов:Нормално е лидерът на партията, когато става дума за пост номер едно на републиката, да участва. . .

Водеща:А защо вашият лидер не участва тогава в изборите?

Р. Христов:Защото няма 40 години и конституцията не му позволява.

Водещ:Добре. А вашият има 40 години?

Пр. Прошков:Да, разбира се, но г-н Костов е човек, който умее да прави изпълнителна власт. Това е.

Водещ:Кое ви кара между другото наистина да. .. с такава категоричност и спокойствие да посочите името на Борисов. Той каза за следващите президентски. Вие сте убеден, така ли, че. . .

Р. Христов:Ако Политическа партия ГЕРБ иска да спечели обезателно и президентския пост, тя би могла да го спечели само с г-н Бойко Борисов и аз смятам, че в крайна сметка той ще реши да участва в тези избори. Това е нормално и логично, това е лидерска битка и той ще участва.

Водещ:Г-жа Кунева къде я слагате във вашите очаквания за. . .

Р.Христов: Не мога да. ..

Пр. Прошков:Като кандидат на тройната коалиция едва ли ще има успех.

Водещ:Тя казва, че е кандидат на гражданите, не кандидат на тройната коалиция.

Пр. Прошков:Добре. Това ще кажат гражданите – дали е техен кандидат.

Р. Христов:За мен е неясен и неидентифициран кандидат. Инициативният комитет, който я издига, аз съм вече със 76 хиляди гласа зад гърба си и влизам с едно голямо самочувствие в тази надпревара. Г-жа Кунева ще бъде един от кандидатите, ще се състезаваме по всички правила.

Пр. Прошков:С част от тези гласове, но ще направите опит да ги съберете всички, това е ясно.

Р. Христов:Аз приемам, че 76 хиляди са за мен, а 22 са за вас вече. Ние сме кандидати на “Синята коалиция”.

Пр. Прошков:Това е така. Нашата първа задача е наистина обединяване на всички структури, където, както видяхте, има искрици, за да можем да бъдем кандидати на “Синята коалиция”.

Водеща:Кажете ни, кажете ни, кажете ни.

Пр. Прошков:Специално в София аз разчитам на СДС, с които има само приятелски отношения.

Водещ:Вице кой ще ви е?

Р. Христов:Може да разчитате, можете да разчитате.

Пр. Прошков:Разбира се, и вие можете. . .

Водеща:Ще поискате ли промяна например на правомощията на президента?

Р. Христов:Не, категорично заявих, че правомощията на българския държавен глава, които аз много добре познавам, защото бях пет години главен секретар на тази администрация, са напълно достатъчни. Президентът на една парламентарна република, каквато България е, е с много сериозни правомощия. Той може да влияе много в обществено-политическия и държавен живот на страната, но заявих също, че ще бъда категорично против орязването на правомощията.

Водеща:Кажете ни какъв брой гласове очаквате, щом сега казвате, че носите тези хиляди зад гърба си. Например очаква ли се, например, сега ще се обидите най-вероятно, но пак ще ви върна към гласуването например в квартал “Столипиново” в Пловдив и пак ще повторя, че 360 души са гласували там за вас, 40 са гласували за вашия опонент г-н Малинов, представителят на ДСБ.

Р. Христов:Ще се боря за всеки глас на българските граждани. . .

Водеща:И нищо съмнително не трябва да виждаме в тази. . .

Р. Христов:Не, няма да купуваме гласове, отсега ви заявявам, но все пак. . .

Водещ: Вече няма, или?

Р. Христов: Не, не, ние и сега не сме купували гласове, просто ви казах, че това няма как да се случи. Всеки български гражданин, ако познае в мое лице, припознае в мое лице кандидата, който му импонира и който вижда, че би могъл да реализира очакванията му, може да гласува за мен и аз затова ще водя кампания лице в лице. . .

Водещ:Вице?

Р. Христов:Вице – твърде рано е, 24 часа след изборите, да се коментира, разбира се.

Водещ:Вие около кои хора се. . .

Р. Христов:На първо място ще коментираме името на г-н Светослав Малинов.

Водещ:Ахаа, т.е. да се обединят гласовете на едните и на другите, той да е вице.

Водеща:Какви са тези нули, които написахте там?

Пр. Прошков:Прогнози търсите.

Водеща:Да.

Пр. Прошков:Ще ви дам.

Водеща:Да, може ли да видя?

Пр. Прошков:Моята тема е София.

Р. Христов:Нормално е, логично е да бъде изкоментирано първо неговото име, разбира се, ще се коментират и други имена. Добре е вицепрезидентът да допринася допълнително към двойката, най-вероятно ще бъде с различен профил, с различно образование, с различни. . .

Водещ:Вие искате първо да получите. . . първият разговор за вицепрезидент ще е с него, със Светослав Малинов.

Р. Христов:Нормално е да бъде с него, да.

Водеща:Какви са тези нулички, които написахте там, г-н Прошков, и с това към. . .

Пр. Прошков:Г-жо Цолова, това е опит за прогноза за София.

Водеща:Може ли да покажем и да ни разгадаете.

Пр. Прошков:Първото число е около 2 хиляди души, които гласуваха на вътрешните избори в ДСБ, които аз спечелих. След това имахме над 20 хиляди, които гласуваха на отворените избори в София, които спечелих. Очаквам около 200 хиляди, ако запазим тази прогресия, а това е моя цел, я посочвам, да постигнем като краен резултат на втория тур в София.

Водещ:Благодарим ви. Отново ще се виждаме по дискусиите, които предстоят с наближаването на изборите. Румен Христов и Прошко Прошков.

Водеща:С интерес, без да се сърдите, ще следим какво става в ромските квартали и в ромските избирателни секции. . .

Водещ:И при други партии.

Водеща:. . . на предстоящите избори, за да видим дали ще затвърдите усещането сред избирателите, включително. . .

Пр. Прошков:И дали Борисов няма да си ги прибере обратно при себе си, както иронизира, нека да му го върнем.

Водеща:. . . и почитатели на БСП да гласуват за г-н Румен Христов.

Водещ:Благодарим ви.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: В ход е операция “Раделяй и...
Има системни недостатъци в работата на българските институции и на първо място в МВР,...
инж. Грети Стефанова: Искат специалист по хранителни добавки...
"Ако има над 170 млн. отпуснати за техника за справяне с пожарите от ЕС...
Любен Иванов: България няма годни летателни средства, с...
Вече почти седмица дни България се бори с огнената стихия. Горят хиляди декари борови...
Людмила Илиева: ПП-ДБ подходихме отговорно и предложихме добър...
Колкото и пъти да правим едно и също нещо по един и същи начин,...
Людмила Илиева: Колкото и пъти да правим едно...
Депутатът от ПП-ДБ призова политиците за отговорно отношение и ако е необходимо, всеки да...