Предизборна среща на Синята коалиция в Ловеч

Автор на текста: Жанина Илиева, БНТ

Кампанията за европейските избори не даде възможност за реален сблъсък на идеи и позиции между политическите формации и една от причините е да се убедят хората, че нищо няма да се промени. Това каза в Ловеч водачът на листата на Синята коалиция Надежда Михайлова. Според нея на 7 юни българите отново са изправени пред цивилизационен избор.

Надежда Михайлова – водач на листата на Синята коалиция: “Защото България в момента е на кръстопът – или ще се люшнем в носталгията на старите модели, в които точно тази олигархично-мафиотска система, която в момента ни управлява, или ще поемем протегната ръка на Европа.”

Според Иван Костов Синята коалиция е в състояние да въведе правила, да изведе страната от кризата и да върне доверието на Европа.

Иван Костов – съпредседател на Синята коалиция: “Това са проблемите в България – няма правила, няма доверие в страната ни, няма европейска солидарност във вид на европейска подкрепа с европейски фондове. Това е големият проблем на нашата страна.”

Кандидатите на Синята коалиция за Европейски парламент се обявиха за промяна на статуквото и поискаха доверието на избирателите.

Виж видео от срещата:

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Наложително е да се състави редовно...
Цялото участие: http://bit.ly/3EZOvDa “В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да допуснем дефицит...
Декларация на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ по...
Преди година Русия разруши мира и сигурността в Европа с  непредизвикана и бруталната военна агресия...
ПОРЕДНА АТАКА СРЕЩУ ЧЕСТНИЯ ВОТ. В ПРОТОКОЛА ЩЕ...
Решението беше прокарано от представителите на ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН в ЦИК, но...
Атанас Атанасов: Разчитам, че ще получим мнозинство за...
Цялото участие: https://www.vbox7.com/play:a1a019734e Разчитам, че ще получим мнозинство за самостоятелно управление. Мисля, че можем...
Декларация на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”
Коалиция „Продължаваме Промяната - Демократична България“ настоява президентът и служебното правителство: да спазват решенията...