Подкрепата за РБ продължава да расте

В момента в Реформаторския блок няма нито напрежение, нито разминаване, заяви в “Още от деня” лидерът на ДСБ Радан Кънев. За първи път в нашата история една коалиция оцелява за два поредни избора, дори се разширява. Това е голям успех, добави той.
Блокът е създаден, за да върви към все по-голямо единство и изборът на общ председател ще бъде сериозен знак за следващ успех, каза още Кънев и подчерта, че листите на реформаторите са били бързо и безпроблемно подредени, което е още едно свидетелство, че противоречия в Блока няма.
“Очакванията към нас са много по-големи”, убеден е лидерът на ДСБ. “Никой не мисли, че партиите, които бяха досега в Парламента, могат да предложат кой знае колко нови и честни лица в политиката. Те са познати на всички българи. Блокът е нещо ново в политиката и като философия, и като повечето водещи политически лица, и като модел на работа, и най-вече като политическа програма. Ние сме много нови”, продължи той и обобщи, че Реформаторският блок не е идеален, но много по-добър от всичко останало на предстоящите избори.
Подкрепата за Блока расте и това се дължи на факта, че ние успяхме да обясним какво седи зад големите политически цели, които си поставяме, отбеляза Кънев и акцентира: “Целта е България да стане една държава, в която обикновеният човек да има въздух около врата си, да може да развива бизнеса си и политиците няма да могат да го рекетират, затова искаме да ги извадим от властта.”

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Радан Кънев: Основният дебат пред Европейския съюз предиизборите...
Изборите бяха предизвикани от тези, които искат да върнат политическия рекет. Но далеч по-тревожно...
Кристина Петкова: Реформата в службите е червената линия...
Служебното правителство е кукла на конци на Борисов, Пеевски и Радев, заяви Кристина Петкова....
Стоян Михалев: Ние отдавна твърдим, че всички служби...
Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев извади доста интересни разкрития за МВР...
Атанас Атанасов: Главният секретар Живко Коцев трябва да...
„ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР. Те са си поставили за задача да си осигурят...
Атанас Атанасов: Шефът на военното разузнаване поддържа контакт...
Случващото се в МВР и в "Митници" е многофункционално активно мероприятие, организирано предизборно за...