Подкрепата за РБ продължава да расте

В момента в Реформаторския блок няма нито напрежение, нито разминаване, заяви в “Още от деня” лидерът на ДСБ Радан Кънев. За първи път в нашата история една коалиция оцелява за два поредни избора, дори се разширява. Това е голям успех, добави той.
Блокът е създаден, за да върви към все по-голямо единство и изборът на общ председател ще бъде сериозен знак за следващ успех, каза още Кънев и подчерта, че листите на реформаторите са били бързо и безпроблемно подредени, което е още едно свидетелство, че противоречия в Блока няма.
“Очакванията към нас са много по-големи”, убеден е лидерът на ДСБ. “Никой не мисли, че партиите, които бяха досега в Парламента, могат да предложат кой знае колко нови и честни лица в политиката. Те са познати на всички българи. Блокът е нещо ново в политиката и като философия, и като повечето водещи политически лица, и като модел на работа, и най-вече като политическа програма. Ние сме много нови”, продължи той и обобщи, че Реформаторският блок не е идеален, но много по-добър от всичко останало на предстоящите избори.
Подкрепата за Блока расте и това се дължи на факта, че ние успяхме да обясним какво седи зад големите политически цели, които си поставяме, отбеляза Кънев и акцентира: “Целта е България да стане една държава, в която обикновеният човек да има въздух около врата си, да може да развива бизнеса си и политиците няма да могат да го рекетират, затова искаме да ги извадим от властта.”

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Позиция на Националното ръководство на ПП “Демократи за...
На свое заседание, проведено на 06.10.2022г., Националното ръководство на ПП „ДСБ“ обсъди изборните резултати...
Водещите кандидати на ДСБ в листите на “Демократична...
Доверете се на разума с номер 25 за "Демократична България"!
Кристина Петкова: в следващия Парламент ще настоявам за...
Кристина Петкова в "Денят с Веселин Дремджиев" Радвам се, че вицепрезидентът Йотова е прочела...
Атанас Атанасов: Би било добре, ако може да...
За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”. Това...
Атанас Атанасов: Още през март получихме информация, че...
“Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В това трудно време извинявайте,...