Подкрепата за РБ продължава да расте

В момента в Реформаторския блок няма нито напрежение, нито разминаване, заяви в “Още от деня” лидерът на ДСБ Радан Кънев. За първи път в нашата история една коалиция оцелява за два поредни избора, дори се разширява. Това е голям успех, добави той.
Блокът е създаден, за да върви към все по-голямо единство и изборът на общ председател ще бъде сериозен знак за следващ успех, каза още Кънев и подчерта, че листите на реформаторите са били бързо и безпроблемно подредени, което е още едно свидетелство, че противоречия в Блока няма.
“Очакванията към нас са много по-големи”, убеден е лидерът на ДСБ. “Никой не мисли, че партиите, които бяха досега в Парламента, могат да предложат кой знае колко нови и честни лица в политиката. Те са познати на всички българи. Блокът е нещо ново в политиката и като философия, и като повечето водещи политически лица, и като модел на работа, и най-вече като политическа програма. Ние сме много нови”, продължи той и обобщи, че Реформаторският блок не е идеален, но много по-добър от всичко останало на предстоящите избори.
Подкрепата за Блока расте и това се дължи на факта, че ние успяхме да обясним какво седи зад големите политически цели, които си поставяме, отбеляза Кънев и акцентира: “Целта е България да стане една държава, в която обикновеният човек да има въздух около врата си, да може да развива бизнеса си и политиците няма да могат да го рекетират, затова искаме да ги извадим от властта.”

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Катя Панева: Професор Хинков получава нашата подкрепа в...
Злоупотребите в доклада за "Пирогов" трябва да бъдат разследвани. Тя коментира обществените поръчки в...
Радан Кънев за Шенген: Заложници сме на бързорастящата...
Няма никаква формална или законова причина за отказ на приемането на България и Румъния...
Кристина Петкова: Не сме забравили нито един от...
Намирам поредното вето на президента Румен Радев за срамно и унизително. Срамно е, защото...
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ, ...
1. Изказва своята благодарност на всички български граждани за дадената подкрепа на местните избори...
Георги Ганев: Бюджет 2024 не пречи за влизането...
Единственото продължаващо препятствие за еврозоната е инфлацията и предложеният бюджет за 2024 г. не...