Национално ръководство на ДСБ

Атанас Атанасов – председател на ПП “ДСБ”, народен представител

Роден: 17 май 1959 г. в с. Батин

Юрист, директор на Национална служба Сигурност в Правителството на Иван Костов. От юли 2005 до юни 2009 е депутат в 40 Народно събрание от партия Демократи за силна България. В 47-ото Народно събрание е заместник-председател на Народното събрание, председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на комисията за контрол на службите за сигурност, прилагането и използването на СРС и достъпа до данните за електронните съобщения.

От 2017 г. Председател на ДСБ

От 2018 г.  съпредседател на Демократична България ; Отговаря за Вътрешни работи и служби за сигурност в Управленската алтернатива на Демократична България.

Народен представител в 43-тото Народно събрание; председател на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред; член на Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения;

През 2010 е преизбран за председател на софийската организация на ДСБ.

На местните избори в София през 2011 г. става общински съветник в групата на Синята коалиция.

За контакт: atatanasov17@gmail.com

гкгскгкгкгкттвн

Людмила Илиева – зам.-председател на ПП “ДСБ”, областен управител на Областна администрация Велико Търново

Людмила Илиева е на 45 години, омъжена и майка на две деца. Дъщеря ѝ изучава „Европейски науки“ в Маастрихт, а синът ѝ е ученик в Американския колеж във Велико Търново. От 20 години със съпруга ѝ са адвокати. Специализирала се е в областта на гражданското право и процес. От 2011- та година е член на ДСБ, а от 2016- та година част от Националното ръководство на партията. 

„Само свободата ни дава възможността да изберем своя път и да носим отговорност за своите решения. Държавата трябва да има еднакво отношение към всички свои граждани, а използването на публични позиции за лично облага е неприемливо. Кражбата на общите ни пари е престъпление, което може да бъде спряно от съд, който се ръководи само от закона. Осъзнаването, че и всяко друго престъпление ще бъде бързо и справедливо наказано, гарантира справедливост за всички. Това създава у всеки от нас, усещане за сигурност и е стимул за добри дела и мисли, прави ни достойни.“

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001008740168

кгскгкгкгкттвн

Кристина Петкова – зам.-председател на ПП “ДСБ”, председател на ДСБ Жени

Родена: 1991 г., град София

Омъжена с едно дете.

Възпитаник на Национална търговско-банкова гимназия в София с придобита квалификационна степен “Счетоводител”; Юридическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“, специалност „Връзки с обществеността“ с фокус в сферата на политическия и бизнес PR; Нов български университет, департамент Право, специалност “Право”. Сертифициран медиатор. Работи като юрист в адвокатско съдружие и председателства женската организация на ДСБ.

Владее английски, испански и немски език.

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

Йрдан Иванов – зам.-председател на ПП “ДСБ”, областен управител на Областна администрация Пловдив

Роден: 1986 г., гр. Пловдив
Женен с две деца

Възпитаник на ФЕГ Антоан Дьо Сент Екзюпери гр. Пловдив и на юридическия факултет на Нов Български Университет, специалност „Право“.

От 2018 г. член на управленската алтернатива на Демократична България с ресор „Децентрализация, регионално развитие и транспорт“

От 2016 г. председател на ДСБ Пловдив и член на Националното Ръководство

От 2015 г. основател и председател на Национален Клуб към ПП ДСБ „България на Регионите“

От 2012 г. активист на НГИ Инициатива Правосъдие за Всеки и Институт За Развитие на Публичната Среда

От 2010 г. член на ДСБ

Владее английски и френски език

За контакт: contact@yordanivanov.com

Емил Мачиков – главен секретар на ПП “ДСБ”

Роден: 1981 г., София

Възпитаник на Фетис колеж и Лондонския университет. Политолог-икономист.

За контакти:

e.machikov@gmail.com

 кгскгкгкгкттвн

 кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

Катя Панева, обласет управител на Областна администрация Хасково

Катя Панева е магистър по Европейска икономика и управление на администрацията. Назначена е за областен управител на Област Хасково с Решение на Министерски съвет от 5 януари 2022 г.

От 20 години работи в сферата на фармацевтиката. Има дългогодишен опит в местната власт. Три пъти е избирана за общински съветник в община Димитровград. Участва активно в разработването на политики, свързани с местните общности. Председател и създател е на фонд „Ин витро“ в Димитровград, чиято цел е подпомагането на двойки с репродуктивни проблеми.

Народен представител е в 45-ото и 46-ото Народно събрание, избрана от листата на “Демократична България” в Хасково. Парламентарният й опит включва заместник-председателското място в постоянната парламентарна комисия по въпросите на ЕС. Била е член на комисията по здравеопазване в два последователни парламента.

Участва активно в кампаниите „Гласувай без граници“ и „Искам да гласувам“, подкрепящи въвеждането на електронно гласуване и улесняването на българите в чужбина да бъдат част от изборния и политически процес в България.

Катя Панева е родена и живее в Димитровград. Майка е на три дъщери.

11

Евгений Хараламбиев, областен председател на “ДСБ-Русе”

Роден 1956 г. в Русе.

Висше техническо образование – инженер, специалност ” Изчислителна техника ” от ВТУ – Русе.

Учредител на ДСБ.

От 1990 г. работи в частния бизнес в сферата на производсво и търговия с изделия от хартия.

11

11

11

11

11

11

11

11

Любен Иванов, областе управител на Областна администрация Видин

Роден на 3 януари 1979 г. в град Видин.

Любен Иванов е магистър по Право, завършил СУ „Св. Климент Охридски“.  Адвокат с 18 годишен опит в собствена кантора, експерт по търговско право. Член на Училищното настоятелство на ОУ „Иван Вазов“ – гр. Видин от 2015 г.

“Време е за активност и резултати!”   

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

кгскгкгкгкттвн

Дора Димитрова

Дора Димитрова е PR специалист, собственик и управител на агенция за маркетингови комуникации и мениджър в международна финансова компания, където отговаря за развитието на търговски екип. Има почти 20 години опит в медиите и рекламата, и в управлението на търговски екипи. Член е на Националното ръководство на Демократи за Силна България от 2017та година. Учредител и председател на Областен клуб на жените към ДСБ – Варна в периода 2016 – 2017та год. Член на ДСБ – Варна от 2012та година.
Завършила езикова гимназия в Хасково и „Маркетинг и мениджмънт“ в Икономически университет Варна. Учила „Международно частно право“, „Международно публично право“ и „Икономика на развитието“ в дистанционната програма на Central European University – Budapest (в партньорство с ИУ – Варна).
Дора Димитрова е омъжена, има син на 11 години.

Стоян Михалев, народен представител

Стоян Михалев е учредител на ДСБ, популярен композитор, продуцент и изпълнител, написал едни от най-популярните български песни като “Вярвам в теб”, “Откакто ти” и “Цвят лилав”. Един от създателите на музикалната телевизия ММ.
Учил Международни отношения в Нов български университет и е специализирал в барселонския университет „Евроинтеграционен процес и институции на ЕС”.
През годините е доказал силната си мотивация лично и пряко да участва в процесите за превръщането на страната ни в една съвременна европейска държава, в която гражданите съжителстват в културна и правова среда, базирана на европейските цивилизационни ценности.

„Вярвам, че свободните хора трябва да се изправим срещу завладяната държава, за да изградим силно и непримиримо свободно гражданско общество.“

Димитър Чорбаджиев, общински съветник в ОС Стара Загора

Роден на 7 август 1978 г. в град Стара Загора. Завършва средното си образование в Стара Загора. Машинен инженер по специалност „Транспортна техника и технологии” от Русенски университет „Ангел Кънчев” и магистър по „Технология и организация на автомобилния транспорт”. От осемнадесет години е мениджър продажби в старозагорска търговска фирма – оторизиран представител на Volkswagen и Audi. 

Общински съветник и председател на Постоянната комисия по общинска собственост и стопанска политика в Общинския съвет Стара Загора.

Семеен с две деца.

afceawf

dwqdqdw

Грети Стефанова, общински съетник в Столичен общински съвет

Родена в София, произхожда от стар софийски род.

Строителен инженер – хидро-инженер, магистър Социално управление.

Учредител на ПП „ДСБ“, общински съветник в Столичен общински съвет. Председател на групата на “Демократична България” в Столичен общински съвет. Член на постоянните комисии в СОС: Комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, Комисия по икономика, собственост и дигитална трансформация, Комися по образование, култура, наука и културно многообразие.

За контакти: stefanovagrety@gmail.com

кгкгкгкттвн

кгкгкгкттвн

Зарко Маринов, народен представител

Зарко Маринов е народен представител в 47-ото Народно събрание, избран от листата “Демократична България” в Смолян.

Член е на постоянните парламентарни комисии по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и по земеделието, храните и горите.

Роден на 26 май 1964 г. в село Баните, Смолянска област. Разследващ журналист по теми, свързани с корупция и обществени поръчки. Завършил е “Българска филология” във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”, магистър-инженер по хардуерни и софтуерни системи от Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Издател и главен редактор на вестник “Отзвук” – Смолян.

Автор в независимата платформа за разследваща журналистика “За истината” и Черната книга на правителственото разхищение в България. Координатор на Програма “Достъп до информация”, член на Националното ръководство на ДСБ. Женен, с три деца.

Васко Василев, областен председател на ДСБ-Варна

Роден на 20.01.1965 г. в Шумен
1980 г. Завършил МГ – Варна
1990 г. Завършил УАСГ – София. Специалност „Промишлено и гражданско строителство“
1993 г. ИУ – Варна, „ Мениджъмнт и стопански бизнес“
Строителен инженер/конструктор/. Основател на ДСБ ! Бил е общински съветник, зам.областен управител в правителството на ОДС, кандидат за народен представител от ДСБ-Варна!
2014, 2016 , 2018 г. Избран за председател на ДСБ – Варна.
За контакт: vasko_vasilev2002@yahoo.com

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Кристина Петкова: Ако искаме България да върви напред...
Другата неделя, когато видим каква е волята на избирателите, ще видим какви са възможните...
Радослав Милев: След изборите може да говорим...
Сега може да говорим за програма, за конкретни ангажименти, но не и за управление...
Стоян Михалев: ПП-ДБ вече може да стъпи на...
Според него коалицията ще разговаря с всички, които искат да подкрепят програмата ѝ ПП-ДБ...
ДСБ на 20 години. Честит рожден ден, свободни...
Демократите за силна България сме наследици на реформаторската десница и най-успешното управление в новата...
Стоян Михалев: Имаме твърде много служби за сигурност,...
Цялата акция около главния секретар беше инсценирана, смята той Цялата акция около главния секретар...