Кристина Петкова: Безобразното и брутално нарушаване на закона от страна на службите за сигурност и министерство на вътрешните работи продължава.

Въпреки нелепите оправдания от страна на служба “Военно разузнаване”, че не са разработвали Атанасов “в смисъла, който той влага”, от разпространените в медиите рапорти става ясно, че след възприет и съгласуван план за оперативно поведение на служителите на Военно разузнаване са провеждали срещи, което значи само едно – налице е разработка на български гражданин на територията на страната в опит за политическа репресия.

Паралелно министърът на вътрешните работи в оставка дойде на закрито изслушване в парламента по темата за убития Мартин Божанов- Нотариуса. Повече от два часа слушахме оправдания защо няма да каже на народните представители дали Божанов е бил сътрудник на МВР или не, което освен, че е подигравка с институцията на Народното събрание, показва на колко високо ниво се опъва политически чадър и затвърждава убедеността ни, че Стоянов не бива нито час повече да заема този пост.

Фината координация между службите за сигурност, заради които впрочем отиваме на предсрочни парламентарни избори, министерство на вътрешните работи и партия Възраждане, които охотно им пристават с провокативни искания за арести на народен представител, е пореден опит за омаскаряване на коалицията Продължаваме промяната- Демократична България.

Пореден опит, който няма да бъде успешен, а ние ще вложим всичките си усилия да реформираме службите за сигурност, така че да пазят националната ни сигурност, а не да изпълняват поръчки и да покровителстват корупционни канали.

Пореден опит, който показва, че е време председателите на служба “Военно разузнаване” и ДАНС да си ходят.

Източник: www.facebook.com/Kristina.Petkova

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Стоян Михалев: Имаме твърде много служби за сигурност,...
Цялата акция около главния секретар беше инсценирана, смята той Цялата акция около главния секретар...
Радан Кънев: Проблемът на българските политици със Зелената...
Бюджетът на ЕС все по-ясно се движи в посока на политика и приоритети. Няма...
Йордан Иванов: Това, което ще използвам в тази...
В последните девет месеца видяхме как парламентът се превърна в поле на разправии и...
Любен Иванов: Благодарение на регионалната политика на кабинета...
Съвместно с общините работим по проекти за над 100 милиона лева, заложени за изпълнение...
ПП-ДБ откриха кампанията си в София: Имаме мнозинство...
Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ откри предизборната си кампания с мултимедиен разказ за...