Ек. Михайлова: Цветанов превърна МВР в репресивна машина

“ДСБ още преди две години свали своето доверие към бившия вътрешен министър Цветан Цветанов заради поведението и действията му в МВР, което се превърна в репресивна машина”, заяви за БГНЕС Екатерина Михайлова.
Новото е вече, че вътре в средите на ГЕРБ на най-високо ниво събраха сили да говорят за това какво се е случило по време на управлението. Днес това направи бившият министър Мирослав Найденов, а преди време един бивш депутат, заяви тя.
“Мирослав Найденов каза много силни думи. Впечатлена съм от думите политическо мракобесие, защото то говори повече от това един човек да бъде подслушван. Това означава да бъде и преследван, да бъде и репресиран, независимо от това какъв е той и дали има някаква вина”, смята Михайлова.
В този смисъл от ДСБ призовават: 1. Цветан Цветанов да бъде оттеглен от предизборната кампания, от участие в нея под каквато и да било форма; 2. Институциите трябва да стигнат до край и да се установи какво е правила политическа партия ГЕРБ и МВР.
“Понеже сме в предизборна кампания искам да се обърна към българските граждани да преценяват кой трябва да ги управлява. Това е изключително важно да имаме почтени и отговорни хора начело на държавата”, завърши Михайлова.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Атанас Атанасов: Защо още няма разследване кой и...
"Барселонагейт" се използва от главния прокурор да попречи на създаването на правителство". "С втория...
Информационен бюлетин 29 май – 3 юни
Можете да прочетете бюлетина ТУК.
Атанасов: Да се надяваме в началото на другата...
Ние се превърнахме в държава на изтеклите мандати. Да се надяваме в началото на...
Атанас Атанасов: Ние не сме перална машина, снемането...
Президентът щеше да ни набие, има капания срещу ПП-ДБ от кохортата на Радев, посочи...
Йордан Иванов за “Барселонагейт”: Прокуратурата се събуди от...
Прокуратурата поиска имунитета на Борисов, след като се събуди от зимен сън. Това заяви...