ДСБ няма да се поддаде на провокации и лъжи

8 октомври 2012 г.

София

Уважаеми колеги,

Искам да ви информирам за възмущението на ДСБ и медийния център на партията във връзка с измислиците на Кольо Парамов, по отношение на събитията през 1996-1997г. Това е груб опит изцяло да се подмени истината за провала на лявото управление на Жан Виденов и последвалата го изборна победа на ОДС.

Разчитаме твърденията на агента на ДС Кольо Парамов, както и на социалистическия премиер Жан Виденов, за съществуващи договорки между СДС и БСП, за опит за дискредитиране на българската десница и реабилитация на наследниците на комунистическата партия и Живковия режим.

Тези опити съществуват още от 2001г., но не можем да не забележим, че станаха изключително интензивни в дните, когато ДСБ и нейният лидер Иван Костов станаха основно острие срещу опитите на енергийната мафия да спре затварянето на проекта АЕЦ “Белене”

ДСБ си дава сметка за мощните икономически интереси, които ще финансират истерична медийна защита на проекта “Белене”, който над 10 години незаконно осигуряваше тлъсти комисионни за шепа родни “енергетици”. Заявяваме, че нищо няма да ни накара да предадем интересите на българските граждани и да отстъпим от заявените позиции да се сложи край на тази лъжа, даваща неограничена възможност за източване на парите на българските данъкоплатци.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Войната не е мир!
ПП-ДБ призоваваме – нека наричаме нещата с истинските им имена. Войната не е мир....
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ
Потвърждава позицията на ръководството и ПГ на ПП-ДБ да не се подкрепи проектокабинет на...
Атанас Атанасов: първият мандат върви към провал
"Като наблюдавам ситуацията, особено от вчера, мандатът на г-жа Габриел отива към провал. Днес...
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ПП ДСБ 6-13 май
Можете да прочетете бюлетина ТУК.
Ивайло Митковски: причината да сме в патова ситуация...
Ивайло Митковски: Крайно време е, когато една политическа сила поеме ангажимент и обещае нещо...