ГЕРБ СЛАГА РЪКА ВЪРХУ ВЕСТНИК “СЕДЕМ”

Издателят на известния като костовистки вестник “Седем”, Георги Стефанов сви рязко към силния на деня. Новият апотеоз на изданието е Бойко Борисов. Стефанов е и кандидат за районен кмет от ГЕРБ в район “Средец”. На специална пресконференция издателят съобщи, че не можел да понесе листата на “Алианс за София”, в която присъстват компрометирани лица от общината. Според него, има “подмяна на основни ценности при поставянето на компрометирани хора от времето на Антоан Николов и модела “Софиянски” в листата”. В общите листи на двете партии за новия СОС попаднаха по настояване на СДС петима души, които самият Борисов пожела да работят за неговата партия, но това му искане така и не бе изпълнено.
Стефанов обаче не коментира факта, че листата на новите му господари е пълна с известните с още по-лоша слава общински съветници от партията на Стефан Софиянски. Четирима от районни кметове на партията на Софиянски, както и главният консултант по написването на концесията със “Софийска вода” Андрей Делчев също са в новата компания на Стефанов – кандидатите на ГЕРБ.
Досега вестникът беше яростен критик на настоящия кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов още от времето, когато той беше главен секретар на МВР. По повод предстоящата продажба на издавания от него седмичник, Стефанов заяви, че това е управленско решение.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Позиция на Националното ръководство на ПП “Демократи за...
На свое заседание, проведено на 06.10.2022г., Националното ръководство на ПП „ДСБ“ обсъди изборните резултати...
Водещите кандидати на ДСБ в листите на “Демократична...
Доверете се на разума с номер 25 за "Демократична България"!
Кристина Петкова: в следващия Парламент ще настоявам за...
Кристина Петкова в "Денят с Веселин Дремджиев" Радвам се, че вицепрезидентът Йотова е прочела...
Атанас Атанасов: Би било добре, ако може да...
За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”. Това...
Атанас Атанасов: Още през март получихме информация, че...
“Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В това трудно време извинявайте,...