ГЕРБ СЛАГА РЪКА ВЪРХУ ВЕСТНИК “СЕДЕМ”

Издателят на известния като костовистки вестник “Седем”, Георги Стефанов сви рязко към силния на деня. Новият апотеоз на изданието е Бойко Борисов. Стефанов е и кандидат за районен кмет от ГЕРБ в район “Средец”. На специална пресконференция издателят съобщи, че не можел да понесе листата на “Алианс за София”, в която присъстват компрометирани лица от общината. Според него, има “подмяна на основни ценности при поставянето на компрометирани хора от времето на Антоан Николов и модела “Софиянски” в листата”. В общите листи на двете партии за новия СОС попаднаха по настояване на СДС петима души, които самият Борисов пожела да работят за неговата партия, но това му искане така и не бе изпълнено.
Стефанов обаче не коментира факта, че листата на новите му господари е пълна с известните с още по-лоша слава общински съветници от партията на Стефан Софиянски. Четирима от районни кметове на партията на Софиянски, както и главният консултант по написването на концесията със “Софийска вода” Андрей Делчев също са в новата компания на Стефанов – кандидатите на ГЕРБ.
Досега вестникът беше яростен критик на настоящия кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов още от времето, когато той беше главен секретар на МВР. По повод предстоящата продажба на издавания от него седмичник, Стефанов заяви, че това е управленско решение.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Декларация на Националното ръководство на ДСБ
Националното ръководството на Демократи за силна България препотвърждава своето решение за подкрепа на излъчения...
Стоян Михалев: Цели се саботаж на процеса за...
"Цели се саботаж на процеса за истинска правосъдна система. С невръчването на мандата Радев...
Атанас Атанасов: Има жестока съпротива от различни среди...
„Останалите политически сили много съжаляват, че не са се споразумели покрай първия мандат”, добави...
Войната не е мир!
ПП-ДБ призоваваме – нека наричаме нещата с истинските им имена. Войната не е мир....
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ
Потвърждава позицията на ръководството и ПГ на ПП-ДБ да не се подкрепи проектокабинет на...