ГЕРБ СЛАГА РЪКА ВЪРХУ ВЕСТНИК “СЕДЕМ”

Издателят на известния като костовистки вестник “Седем”, Георги Стефанов сви рязко към силния на деня. Новият апотеоз на изданието е Бойко Борисов. Стефанов е и кандидат за районен кмет от ГЕРБ в район “Средец”. На специална пресконференция издателят съобщи, че не можел да понесе листата на “Алианс за София”, в която присъстват компрометирани лица от общината. Според него, има “подмяна на основни ценности при поставянето на компрометирани хора от времето на Антоан Николов и модела “Софиянски” в листата”. В общите листи на двете партии за новия СОС попаднаха по настояване на СДС петима души, които самият Борисов пожела да работят за неговата партия, но това му искане така и не бе изпълнено.
Стефанов обаче не коментира факта, че листата на новите му господари е пълна с известните с още по-лоша слава общински съветници от партията на Стефан Софиянски. Четирима от районни кметове на партията на Софиянски, както и главният консултант по написването на концесията със “Софийска вода” Андрей Делчев също са в новата компания на Стефанов – кандидатите на ГЕРБ.
Досега вестникът беше яростен критик на настоящия кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов още от времето, когато той беше главен секретар на МВР. По повод предстоящата продажба на издавания от него седмичник, Стефанов заяви, че това е управленско решение.

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Катя Панева: Професор Хинков получава нашата подкрепа в...
Злоупотребите в доклада за "Пирогов" трябва да бъдат разследвани. Тя коментира обществените поръчки в...
Радан Кънев за Шенген: Заложници сме на бързорастящата...
Няма никаква формална или законова причина за отказ на приемането на България и Румъния...
Кристина Петкова: Не сме забравили нито един от...
Намирам поредното вето на президента Румен Радев за срамно и унизително. Срамно е, защото...
Резолюция на Изпълнителния съвет на ДСБ, ...
1. Изказва своята благодарност на всички български граждани за дадената подкрепа на местните избори...
Георги Ганев: Бюджет 2024 не пречи за влизането...
Единственото продължаващо препятствие за еврозоната е инфлацията и предложеният бюджет за 2024 г. не...