Атанасов: Чрез Цветанов Борисов върна ДС в България

Борисов чрез Цветанов на практика върна Държавна сигурност в България. Това заяви пред БНР Атанас Атанасов от ДСБ. Според него решението на задачата е Борисов и Цветанов да бъдат свалени от власт на предстоящите избори. „Ако тези хора имат възможност да продължат да упражняват властта, представяте ли си какво би се случило. Ако не сме член на ЕС, те ще започнат да прибират политическите си противници от улицата.

Обстоятелството, че такива знакови лица на управляващата партия ГЕРБ, като Мирослав Найденов и Емил Димитров, да излязат публично и да заявят, че са си завели семействата в чужбина, защото се страхуват от полицейски произвол – какво има да коментираме повече.

Това не е опозицията, която да пищи от управляващите. Това са хората отвътре, които са били във властта. Оттук нататък каквото и да обяснява и Борисов, и Цветанов – не знам кой ще им вярва. Крайно време беше да се каже, че безобразията в МВР, подслушванията, преследванията на хора са ставали със санкция на Бойко Борисов“, каза още Атанасов.