Агент „Димитър” и вестоносецът на Путин клеветят

Нагласеният разговор между Кеворк Кеворкян и бившия главен прокурор Никола Филчев по Нова ТВ претопли вчера стари манджи за подслушване на първия обвинител в държавата по време на управлението на СДС. Целта естествено беше вместо за престъпления на ГЕРБ и Цветанов, за които алармира лидера на БСП Сергей Станишев, да се говори по стари и изтъркани от апатия теми. Идеята е да се внуши, че всички са маскари, а отговорностите на предишната власт да потънат в блатото от стари скандали.

На страницата си във Феейсбук бившият шеф на НСС, ген. Атанас Атанасов отговаря на атаката:

“Агент Димитър /Кеворк Кеворкян/ за пореден път е пуснал в предаването си Вестоносеца на Путин /Никола Филчев/ да клевети Костов и моя милост. Не смятам да обяснявам за Н-ти път, че нямам сестра и сметки в Швейцария. Само искам да припомня, че по лично разпореждане на Филчев срещу мен бяха водени три наказателни дела. Всички завършиха с пълно фиаско за прокуратурата, но мен ме разхождаха пет години като мечка по съдилищата, даже за кратко ме и арестуваха. Едното от тези дела беше за въпросното “подслушване” и съдът на три инстанции ме оправда. За същият случай беше водено още едно дело срещу служители от ДОТИ. И то завърши с оправдателни присъди. Бяха назначавани всякакви експертизи. И всички доказателства обосноваха категорично, че никакво подслушване не е имало. Да, едни хора около Филчев изкараха добри пари от руските специални служби за организирането на тази репресия! А аз даже и не поисках обезщетение от Държавата!

Защо сега пак се припомнят тези клевети?! Пропагандната машина на властта днес има интерес вниманието на хората да се отклони от актуалния скандал за тоталното подслушване осъществявано от Цветанов по нареждане на Борисов!

И разбира се с един куршум два заека – наред с горното – Костов е лош и виновен!”

Споделяне: 

Facebook

Последни Новини

Позиция на Националното ръководство на ПП “Демократи за...
На свое заседание, проведено на 06.10.2022г., Националното ръководство на ПП „ДСБ“ обсъди изборните резултати...
Водещите кандидати на ДСБ в листите на “Демократична...
Доверете се на разума с номер 25 за "Демократична България"!
Кристина Петкова: в следващия Парламент ще настоявам за...
Кристина Петкова в "Денят с Веселин Дремджиев" Радвам се, че вицепрезидентът Йотова е прочела...
Атанас Атанасов: Би било добре, ако може да...
За „Демократична България” би било добре, ако постигне мнозинство само с „Продължаваме Промяната”. Това...
Атанас Атанасов: Още през март получихме информация, че...
“Искам да започна с едно извинение към българските граждани. В това трудно време извинявайте,...